RAŠOVIĆ NA MUKAMA: Debituju Obradović, Grbić, Gulan, Đemba Đemba?

Ko će na megdan Bugarima

RAŠOVIĆ NA MUKAMA: Debituju Obradović, Grbić, Gulan, Đemba Đemba?

Fudbal -
Trener Partizana po svemu sudeći promeniće pola tima pred meč sa Ludogorecom

BEOGRAD - Sa kojim sastavom će Partizan istrčati na megdan Ludogorecu u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona? Po svemu sudeći tim će biti poprilično istumban u odnosu na dvomeč sa Širakom, što zbog suspenzija i povreda, što zbog loših partija pojedinaca.

Jasno je da trener Vuk Rašović neće menjati sistem 4-2-3-1.

Mesto golmana je rezervisano za Milana Lukača, a dobre odbrane novog golmana crno-belih mogu da uliju sigurnost.

Međutim, poslednji red srpskog šampiona doživeće najmanje dve promene. Na desnom beku će ostati Nikola Aksentijević, Ivan Ivanov je nezaobilazan član štoperskog tandema, ali preostale dve pozicije će doživeti promene.

Miloš Ostojić se povredio pa će njegovo mesto najverovatnije zauzeti Milan Obradović. Problem je što je iskusni novajlija iz Metalista prošao tek nekoliko treninga sa saigračima. Rezervna varijanta je da na njegovo mesto uskoči Vojislav Stanković, koji je u prvom meču sa Širakom bio starter, a u drugom igrao od 46. minuta. Čini se da je najveća nepoznanica na levom beku. Posle isključenja Vladimira Volkova, kome preti tri meča suspenzije, Rašović će morati da odluči između Stankovića, Nikole Gulana ili Nemanje Petrovića.

Zadnji vezni red takođe bi trebalo da pretrpi promene. Saši Markoviću najverovatnije će se pridružiti Đemba Đemba, iako će do meča sa Ludogorecom imati svega dva treninga sa crno-belima.

Mesto Saše Ilića kao centralnog veznog je neupitno, a po krilima bi mogli da počnu Miloš Jojić, Predrag Luka ili Petar Grbić desno, a Filip Malbašić ili Nikola Ninković levo.

"Devetku" će zadužiti Marko Šćepović.

Mogući sastav Partizana protiv Ludogoreca

Lukač

Aksentijević - Obradović - Ivanov - Stanković/Gulan

Saša Marković - Đemba Đemba

Jojić/Grbić - Saša Ilić - Malbašić/Ninković

Šćepović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track