GULAN: Širak ne sme da se ponovi!
Foto: Kurir)

Dokazaće koliko vrede

GULAN: Širak ne sme da se ponovi!

Fudbal -
Hoćemo da u Bugarskoj popravimo sliku sa mečeva protiv Širaka - rekao je Gulan

RAZGRAD - Povratnik u redove fudbalskog kluba Partizan Nikola Gulan rekao je da veruje kako će crno-beli u večerašnjem meču sa bugarskim Ludogorecom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona pokazati da zaista vrede i opravdati očekivanja navijača.

“Bugari smatraju da su favoriti, što je i normalno jer igraju kod kuće. Ipak, mi se sigurno nećemo predati, želimo da pokazemo da vredimo”, kazao je Gulan novinarima u Razgradu.

U prošlom kolu kvalifikacija crno-beli su pružili dve veoma blede partije, ali su uz dosta muke uspeli da eliminišu šampiona Jermenije, Širak.

Hoćemo da u Bugarskoj popravimo sliku sa mečeva protiv Širaka, jer takva igra zaista ne bi više smela da nam se ponovi”, istakao je Gulan.

On bi na večerašnjoj utakmici trebalo da zaigra na mestu levog beka, umesto Vladimira Volkova koji je u revanšu sa Širakom dobio crveni karton.

“To mi nije nepoznata pozicija, igrao sam je i u Modeni godinu dana. Mogu da odmenim Volkova, uopšte mi nije problem. Pre svega sam orijentisan na odbranu, ali mogu da odem i napred i da pomognem napadačima”, jasan je Gulan.

Ovaj fudbaler iz Partizana je otišao 2007. godine, a tokom prethodnih šest sezona nastupao je za više italijanskih klubova.

“Dosta toga se promenilo u odnosu na moj prethodni boravak u klubu. Čudno mi je što sam jedan od najstarijih u ekipi, a imam samo 24 godine”, našalio se Gulan.

Večerašnja prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za LŠ između Partizana I Ludogoreca igra se od 19.30 po srednjeevropskom vremenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track