ZVER IZ ĐENOVE: Ivan Bogdanov bodrio Zvezdu u Odesi!

Pogledajte

ZVER IZ ĐENOVE: Ivan Bogdanov bodrio Zvezdu u Odesi!

Fudbal -
Crveno - beli su na tribinama stadiona u Odesi imali podršku nekoliko stotina navijača, među kojima se našao i čuveni Ivan Bogdanov

ODESA - Fudbaleri beogradske Crvene zvezde poraženi su u prvom meču kvalifikacija za Ligu Evrope od ukrajinskog Černomoreca rezultatom 3:1.Crveno - beli su na tribinama stadiona u Odesi imali podršku nekoliko stotina navijača, među kojima se našao i čuveni Ivan Bogdanov.Podsetimo, Bogdanov je jedan od vođa navijača Crvene zvezde, a pažnju svetske javnosti privukao je tokom nereda na utakmici reprezentacije Italije i Srbije u Đenovi u martu 2011 godine. Bogdanov je zbog izazivanja nereda na pomenutom susretu osuđen u Italiji na tri godine i tri meseca zatvora, međutim, ta kazna je zamenjena proterivanjem iz zemlje. Ivanov je dobio pet godina zabrane ulaska u zelje EU.U Srbiju je deportovan 24 maja, a odslužio je zatvorsku kaznu od godinu dana i 11 meseci, zbog napada na policiju i učešća u masovnoj tuči pred košarkaški meč Partizan - Zvezda koji je odigran 2006. godine.

Podsetimo, na utakmici između Černomoreca i Crvene zvezde došlo je do incidenata na tribinama. Naime, Delije su se sukobile sa policijom, a potom i sa domaćim navijačima.

http://www.youtube.com/watch?v=WKzVxWYfJFQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track