RONALDINJO ZA PLEJBOJ: Nevinost sam izgubio sa 13 godina

Zaljubljen do ušiju

RONALDINJO ZA PLEJBOJ: Nevinost sam izgubio sa 13 godina

Fudbal -
Dok sam igrao za Barselonu često sam pre utakmice imao seks, rekao je Brazilac

PORTO ALEGRE - Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Ronaldinjo Gaučo u ekskluzivnom intervjuu za najnoviji broj brazilskog Plejboja otkrio je mnoge nepoznate detalje iz svog života.

Ronaldinjo, koji je prethodnih dana bio u žiži javnosti zbog odluke da ispravi zube, rekao je da je nevinost izgubio sa 13 godina i da je u krevetu prilično stidljiv.

"Izgubio sam nevinost sa 13 godina. Bilo je to sa komšinicom. Naravno, neću otkriti njeno ime. Bilo je "kul" jer smo bili prijatelji. I mislim da je to bilo ono pravo jer je trajalo dugo. Nedavno sam pitao prijatelja, rekao mi je da je udata i da ima decu", rekao je Ronaldinjo.

Fudbaler Atletiko Mineira otkrio je i da voli diskreciju kada je seks u pitanju.

"Mnogo sam rezervisaniji nego što to mnogi misle. Jedan na jedan u krevetu je najbolje. Ranije sam često bio neveran, ali više nisam."

Na pitanje, da li seks pre utakmice može da škodi igračima, Brazilac je imao zanimljiv odgovor.

"Ne vidim ništa loše u tome. Dok sam igrao za Barselonu često sam pre utakmice imao seks. Nikada nije bilo problema kasnije na utakmicama. Osećao sam se uvek dobro."

Ronaldinjo je dodao i da je zaljubljen "do ušiju", pošto od nedavno ima devojku koju pozdravlja pravljenjem srca prstima tokom proslavljanja pogodaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track