VUK RAŠOVIĆ: Hteo sam da odem, ali nisam kukavica
Foto: Saša Pavlić

Ne podnosi ostavku

VUK RAŠOVIĆ: Hteo sam da odem, ali nisam kukavica

Fudbal -
Trener Partizana kaže da je razmišljao o odlasku iz Humske, što bi mu bilo najlakše, ali bi to bila izdaja i sada ne želi da pobegne

Želi da ostane i popravi ono što je loše!Trener Fudbalera Partizana Vuk Rašović razmišljao je da podnese ostavku posle loših igara srpskog šampiona na početku ove sezone, ali od te ideje je odustao jer smatra da bi tako postao izdajnik. I on je svestan da crno-beli ne pružaju partije kakve se od njih očekuju, mada ne želi jasno da kaže da je problem u lošoj selekciji ekipe, zbog čega je, pored njegove, ogromna odgovornost i na rukovodstvu kluba.Ne tražim alibi- Ukoliko bi moj odlazak rešio sve probleme, to bih uradio. Razmišljao sam o tome, mada bih na takav čin gledao kao na izdaju. Nisam kukavica i ne želim da bežim od problema, bez obzira što bi to u ovom trenutku bilo najlakše. Ne tražim izgovore, ali bolje ne možemo iz poznatih razloga. Uočili smo određene greške koje nam se ponavljaju i konstantno se bavimo njima. Ipak, moramo da sačekamo igrače koji su nam se kasnije pridružili, kao i one koji će tek doći - kaže Rašović.Muka sa sastavomNovo očajno izdanje u Nišu podstaklo je na razmišljanje ima li tim iz Humske uopšte snage da se nosi sa švajcarskim Tunom, posebno ako se zna da će trener Rašović imati velikih problema da sastavi startnu postavu.- Nemanja Kojić se povredio na meču s Radničkim i ne znamo da li ćemo moći da računamo na njega, Fofana nema pravo da igra protiv Tuna, dok je Mitrović glavom u novom klubu. Uz to, problem je i pozicija levog beka, budući da Vladimir Volkov i Nikola Gulan nemaju pravo da igraju protiv Švajcaraca - kaže Rašović.

Ni igre, ni golova... Fudbaleri Partizana
Ni igre, ni golova... Fudbaleri Partizana

Đorđević: Golove će dati Gavran ekonomBivši kapiten Partizana, a sada član švedskog Kalmara Nenad Đorđević pošteno je iskritikovao čelnike crno-belih zbog prodaje Aleksandra Mitrovića Anderlehtu.- Moj PFC 0:0 danas, nema veze, važno je da se pet kila slilo u kasu, a golove će da daje Gavran ekonom. A da!!! Prodao ga je „TATA“, neka nova moda - napisao je Nenad Đorđević na svom Tviter profilu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track