ROKADA: Stanković preuzima Zvezdu, Džajić umesto Toleta u FSS?

Crveno-beli plan

ROKADA: Stanković preuzima Zvezdu, Džajić umesto Toleta u FSS?

Fudbal -
Ako bi bivši kapiten nacionalnog tima prihvatio da se vrati u Ljutice Bogdana, crveno-beli bi lobirali za Dragana Džajića da zameni Tomislava Karadžića

BEOGRAD - Čelnici Fudbalskog kluba Crvena zvezda ponudiće mesto predsednika Dejanu Stankoviću, dok bi u isto vreme Dragan Džajić zamenio Tomislava Karadžića na mestu prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije, piše beogradska štampa.

Stankoviću je još zimus nagovešteno da bi ga rado videli na "Marakani", ali je bivši kapiten nacionalnog tima u tom trenutku imao važeći ugovor sa Interom. U međuvremenu Stanković je postao slobodan igrač, ali daleko od toga da su se sve kockice složile. Čini se da je glavna prepreka u ovom trenutku pitanje, da li Stanković sa porodicom uopšte želi da se preseli u Beograd, želi li to njegova supruga.

Ukoliko ovaj plan ne prođe, čelnici Crvene zvezde imaju i varijantu "B" prema kojoj bi klub preuzeo neki ugledni privrednik ili direktor jake firme iz Srbije. U tom slučaju klub bi bio vođen kao bilo koja firma, dok bi za sportska pitanja bio formiran kvalitetan sportski sektor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track