Onjilo: Zadovoljan sam debijem u Zvezdi!
Foto: Crvena Zvezda)

Jelen Superliga

Onjilo: Zadovoljan sam debijem u Zvezdi!

Fudbal -
Zadovoljan sam svojom igrom i saradnjom sa ostalim igračima - rekao je Onjilo

BEOGRAD - Fudbaler Crvene zvezde Ifeani Onjilo rekao je danas da je zadovoljan svojim debijem u crveno-belom dresu u meču protiv Jagodine.

"Drago mi je što se moj debi u Crvenoj zvezdi, završio pobedom tima. Dobro smo odigrali prvo poluvreme, postigli dva gola, što nam je omogućilo da mirnije udemo u nastavak susreta. Zadovoljan sam svojom igrom i saradnjom sa ostalim igračima, s obzirom da sam odradio samo nekoliko treninga sa ekipom", rekao je Onjilo za sajt kluba.

Crvena zvezda je u drugom kolu Super lige pobedila Jagodinu sa 2:1. Pred sam kraj prvog poluvremena, Onjilo je mogao da se upiše u strelce. Dobro je odregovao na centaršut Filipa Mladenovića sa leve strane, ali je golman Jagodine Predrag Rajković uspeo da sačuva svoju mrežu.

"Važno je da ulazim u prilike, golovi će doći. Najbitnije je da pobeđujemo, mnogo više nego ko će postići golove. Moram takođe da istaknem da sam uživao na terenu i u ambijentu koji su napravili navijači", kazao je Onjilo.

"Zahvalio bih se publici na aplauzima koje sam dobio kada sam napuštao teren. To mi daje dodatnu snagu i energiju da nastavim da dajem svoj maksimum na treninzima i utakmicama", dodao je Onjilo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track