SKANDAL: Navijači Novog Pazara provalili na trening, terali Supića zbog Ratka Mladića
Foto: Fejsbuk

Totalni haos

SKANDAL: Navijači Novog Pazara provalili na trening, terali Supića zbog Ratka Mladića

Fudbal -
Ekstremni fanovi pazarskog kluba odlučni u stavu da bivši golman Vojvodine nije dobrodošao

NOVI PAZAR - Navijači Novog Pazara srušili su ogradu na stadionu i provalili na teren i tribine na zatvorenom treningu kako bi oterali golmana Nemanju Supića.

Bivšem golmanu Vojvodine i kandidatu za reprezentaciju BiH zamereno je što je javno podržao Ratka Mladića, kao i to što je prilikom gostovanja Vojvodine u ovom gradu u sezoni 2011/12 izazvao incident. Supić je tada publici u Novom Pazaru pokazivao srednji prst i ulazio u konflikt sa gotovo celim timom Pazaraca, a posle meča je došlo do fizičkog obračuna sa nekolicinom ljudi iz uprave Novog Pazara.

“Kako jedan sportista kao što je u ovom slučaju golman Supić da sebi za pravo da podržava haškog optuženika i čoveka koji je odgovoran za smrt preko 8 hiljada nevinih civila! I taj isti Supić daje sebi za pravo da celoj publici psuje tursku majku i sada dođe da brani boje istog tog (našeg) kluba?! Videćemo kako će biti dočekan na utakmice kluba. Ako se po jutru dan poznaje...”, rekli su navijači.Prethodno su navijači iz tog razloga na zidu stadiona u Novom Pazaru ispisali jasnu poruku: "Supiću shvati na gol našeg kluba nećeš stati."Da podsetimo, Supić je javno podržao Ratka Mladića posle oslobađajuće presude grvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču."Samo me zanima kako su svi Srbi zločinci a ovi drugi nevinašcad. Izdrži Ratko!" napisao je Supić na svom Fejsbuk profilu. Uz to je na status stavio i sliku Mladića, ispod koje piše:"Granice se krvlju crtaju i prekrajaju, a Otadžbina brani svim snagama. Nije mrtav vojnik ako život da braneći otadžbinu, mrtav je ako izgubi svoje vjkovno ognjište. General Ratko Mladić".

http://www.youtube.com/watch?v=KAfZvYMZduA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track