Bjeković: Namerno ismejavaju Partizan

Odlazak Petkovića u Zvezdu izazvao buru

Bjeković: Namerno ismejavaju Partizan

Fudbal -
Nenad Bjeković podseća da su pre mesec-dva igrači bežali iz Zvezde, a da se na čudan način sve promenilo, pa zaobilaze Humsku

Dobar smisao za humor.Marko Petković juče je potpisao za Crvenu zvezdu, iako je samo nekoliko dana ranije bio glavna vest na sajtu crno-belih. Njih je odbio iz, kako kaže, ličnih razloga, i našao se na Marakani. Bivši sportski direktor Partizana Nenad Bjeković ima osećaj da su pojedinci upleteni u ovaj neverovatan transfer iz OFK Beograda namerno minirali prelazak u Humsku kako bi crno-beli bili ismejani u javnosti. Pored toga, Bjeković kaže da su se i njegovi naslednici u upravi ponašali amaterski.Kako vam se čini saga o Marku Petkoviću i Partizanu?- Da sam na poziciji nekoga ko odlučuje, znao bih šta da kažem. Pošto nisam, kazaću vam da je neko želeo da ismeje crno-bele. Meni na to liči dolazak čelnika OFK Beograda na pregovore sa Partizanom uz ovlašćenje igrača koji želi transfer, pa se kao predomisli - kaže Bjeković.Mislite da nema krivice Partizana?- Ima, naravno. Gde se to još objavljuje informacija da je igrač u Partizanu a još nije potpisan ugovor? To je više nego amaterski postupak ljudi u klubu.Da li očekujete da se slično dogodi i u slučaju Uroša Đurđevića?- Ranko Stojić danima priča o pregovorima s Partizanom, da bi sad promenio ploču jer navodno otac igrača neće. Sve je to smešno, verujte. Pre mesec dana deca iz Zvezde su bežala i na Arbitraži dobijala sporove jer su bili neisplaćena. Odjednom se sve promenilo. Sada niko neće u Partizan, iako iz njega niko nije bežao. Izgleda da klub ne može da podigne glas i da nema ko da ga zaštiti - rekao je Bjeković.

Zvezdaš u crveno-belom... Petković juče zadužio dres
Zvezdaš u crveno-belom... Petković juče zadužio dres

Petković: stop nizu crno-belihPetković će u naredne četiri sezone igrati na Marakani, a od njegovog ugovora OFK Beograd je zaradio 200.000 evra i 25 odsto od sledećeg transfera.- Zahvalio sam se OFK Beogradu na svemu. Nije lako posle osam godina napustiti klub, ali bih voleo da budem deo generacije koja će prekinuti šampionski niz Partizana - rekao je Petković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track