TREĆI TRIJUMF ZVEZDE: Crveno-beli ubedljivi u Kragujevcu!

Jelen Superliga

TREĆI TRIJUMF ZVEZDE: Crveno-beli ubedljivi u Kragujevcu!

Fudbal -
Golovima Kasalice i Daude Zvezda je stigla do nova tri boda

KRAGUJEVAC - Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su treću pobedu u nizu u domaćem šampionatu.

Crveno-beli su na neugodnom gostovanju savladali na Čika Dači ekipu Radničkog 1923 rezultatom 2:0.

Prednost Zvezdi doneo je Filip Kasalica u 16. minutu nakon centaršuta Milijaša, dok je konačan rezultat postavio Abiol Dauda u 88. minutu nakon brze kontre crveno-belih.U sledećem kolu Zvezda će na svom terenu igrati protiv Donjeg Srema, dok će Radnički u Beogradu igrati protiv ekipe Rada.

Tok meča:

90+ minut - Kraj utakmice.

88. minut - GOL! Zvezda vodi 2:0, strelac je Dauda. Sjajna kontra Zvezde. Kovačević je povukao loptu, a zatim uposlio Ninković koji šalje sjajan pas do Daude, a ovaj rutinski pogađa mrežu domaćina.

85. minut - Sjajna prilika za Zvezdu. Nejc Pečnik je pogodio prečku. Abiol Dauda je sjajno pronašao Slovenca na desnoj strani, ovaj je odmah uputio snažan udarac, ali lopta je pogodila okvir gola.

75. minut - Kovačević je iz slobodnog udarca uputio centaršut. Milijaš je zahvatio loptu glavom, poslao je ka usamljenom Milunoviću, ali Dauda je zasmetao saigraču i propala ja sjajna prilika za crveno-bele.

74. minut - Nova izmena u Zvezdi, umesto Filipa Kasalice šansu je dobio Dauda.

67. minut - "Ispao" je lako u jednom duelu sa Spalovićem Jovan Krneta, ali na Zvezdinu sreću Lazić je stigao da zaustavi iskusnog napadača Radničkog.

59. minut - Umesto Dragana Mrđe u igru je ušao Luka Milunović.

51. minut - Atraktivan pokušaj Mijailovića. Fudbaler Zvezde je makazicama pokušao da savlada Čančarevića, međutim, udarac je bio prilično slab.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

Posle prvih 45 minuta igre Crvena zvezda vodi na stadionu Čika Dača rezultatom 1:0, golom Filipa Kasalice.

45+ minut - Kraj prvog poluvremena.

43. minut - Nova prilika za Kragujevčane. Spalević je dobro centrirao, ali Bajković u poslednjem momentu skida loptu ispred Stojmirovića.

37. minut - Sjajna prilika za Radnički. Knežević je odlično prošao po desnoj strani i uputio centaršut u kazneni prostor Zvezde. Spalević s ispružio koliko je mogao ali lopta je završila pored gola.

28. minut - Utakmica je nastavljena posle kratkog prekida, navijači su sklonili parole.

26. minut - Meč je bio nakratko prekinut jer su navijači Zvezde istakli transparente protiv Tomislava Karadžića, sudijske organizacije...

21. minut - Kasalica je oboren s leđa na ivici šesnaesterca. Slobodan udarac je izveo Milijaš. Šutirao je snažno u golmanov ugao, ali Čančarević je ostao u mestu i odbranio udarac Zvezdinog kapitena.

http://www.youtube.com/watch?v=_Ueh8TE3O2I

16. minut - GOL! Zvezda vodi 1:0, strelac je Filip Kasalica. Milijaš je sjajno centrirao iz slobodnog udarca, kasalica je odlično utrčao i nogom skrenuo loptu u mrežu Radničkog.13. minut - Mrđa je propustio sjajnu priliku. Čančarević je morao da istrči van kaznenog kako bi sprečio da lopta dođe do Pečnika, intervenisao je, ali lopta dolazi do Mrđe koji pokušava iz velike daljine da prebaci Čančarevića, ali lopta odlazi daleko preko gola.

4. minut - Odlična prilika za Zvezdu na startu meča. Lopta je u kaznenom prostoru došla do Miloša Ninkovića koji odmah uputio snažan udarac ka golu Kragujevčana, međutim, Ognjen Čančarević je sjajno intervenisao.

1. minut - Utakmica je počela

RADNIČKI 1923: Čančarević - Beljić, Tintor, Rosić, Marić, I. Petrović, Stojmirović, S. Petrović, Petronijević, Knežević, Spalević.

CRVENA ZVEZDA: Bajković - Vešović, Krneta, Lazić, Mijailović, Kovačević, Milijaš, Ninković, Pečnik, Kasalica, Mrđa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track