KRIZA: Voždovac nokautirao slabu Zvezdu!
Foto: Tanjug

Partizan na plus šest

KRIZA: Voždovac nokautirao slabu Zvezdu!

Fudbal -
Zvezda je nastavila sa serijom loših rezultata, a klub sa Marakane je doživeo drugi poraz u novoj sezoni
1 / 11 Foto: Tanjug

BEOGRAD - Fudbaleri Voždovca pobedili su ekipu Crvene zvezde rezultatom 1:0 u meču šestog kola Superlige Srbije.Jedini gol na utakmici postigao je Adam Marušić u 26. minutu.Crvena zvezda je nastavila sa krizom rezultata, a posle šestog kola nalazi se na petom mestu na tabeli sa 10 bodova. Voždovac je šesti sa devet.Prvo mesto na tabeli drži Partizan sa 16 bodova.

TOK UTAKMICE

93. minut - Kraj utakmice. Voždovac je pobedio s 1:0.91. minut - Velika prilika za Zvezdu. Pokušali su Kasalica i Mrđa, ali je Perić bio na mestu i sprečio goste da izjednače.

90. minut - Utakmica je produžena za tri minuta.

89. minut - Slobodan udarac za Zvezdu sa oko 20 metara. Posle udarca Martinovića lopta je završila u korner. I golman Zvezde Bajković je došao da pomogne svojim napadačima, ali bez rezultata.

85. minut - Zvezda pritiska u finišu meča. Dve prilike za Zvezdu u istom minutu. Prvo je izblokiran Daudin udarac sa 10 metara, a onda je posle kornera Martinović šutirao pored gola.

81. minut - Šansa za Crvenu zvezdu. Dauda je sa oko 18 metara šutirao tik iznad gola domaćih.78. minut - Nova velika šansa za Voždovac. Marušić je ostao sam ispred gola Zvezde. Međutim, Bajković i Mijailović su uspeli da spreče fudbalera domaćih da uveća vođstvo.

70. minut - Zvezda ima više od igre, ali bez promene rezultata

60. minut - Nova velika šansa za Voždovac. Marušić je u šesnastercu Zvezde dodao loptu do Đilasa, koji je šutirao iz prve, ali je ponovo intervenisao Bajković.

53. minut - Prilika za Zvezdu. Odbrana Voždovca je odlično intervenisala i otklonila opasnog ispred svog gola

52. minut - Nova velika šansa za domaći tim. Lopta je posle velike greške odbrane Zvezde došla do Marušića, koji neometan i sam sa oko 16 metara šutira preko gola.

47. minut - Kakva šansa za Voždova! Đilas je sam izašao ispred Bajkovića, ali je golman Zvezde čudesnom intervencijom sprečio igrača domaćih da duplira vođstvo svog tima46. minut - Zvezda je krenula agresivno od starta drugog dela mečaII poluvreme45. minut - Gužva u šesnaestercu Voždovca, a Kovačević šutira visoko preko gola. Kraj prvog poluvremena. Voždovac vodi s 1:0 posle prvih 45 minuta43. minut - Prva izmena u Zvezdi. Milunović ulazi u igru umesto Pečnika41. minut - Prilika za Zvezdu. Oštar centaršut u kazneni prostor Voždovca, ali je Martinović zakasnio da loptu smesti u mrežu sa svega nekoliko metara35. minut - Zvezda ima inicijativu, a Voždovac pokušava iz kontranapada da iznenadi rivala.28. minut - Navijači Zvezde žestoko su opleli o igračima crveno-belih. Igrate kao pi...! ori se sa tribina gde su smešteni navijači Zvezde. Pristalice Zvezde su poručile igračima svog tima: Dokle da nas brukate!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Gnt-5hYpqpY
GOLLLLL!!! 1:0 za Voždovac!!!!

TOK UTAKMICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track