DIREKTORKA KROJI TIM: Sneža gura verenika na gol Partizana
Foto: AP

Snežana Filipović u akciji

DIREKTORKA KROJI TIM: Sneža gura verenika na gol Partizana

Fudbal -
Milan Borjan je jedan od pet golmana koji su ponuđeni srpskom šampionu, uz golmana „orlova“. Ivica Iliev: Još je rano da pričamo o imenima

Direktorka marketinga Fudbalskog kluba Partizan Snežana Filipović pokušava da nagovori čelnike srpskog šampiona da angažuju njenog verenika Milana Borjana, koji trenutno brani za bugarski Ludogorec.Nije tajna da je novi sportski direktor kluba iz Humske Ivica Iliev kao jedan od prioritetnih zadataka postavio angažovanje najmanje jednog golmana, a kao prva želja zasad je aktuelan čuvar mreže reprezentacije Srbije Vladimir Stojković. Ipak, ukoliko njegov povratak ne bude realizovan, u Partizanu će morati da odlučuju između još četvorice ponuđenih golmana, od kojih je jedan reprezentativac Kanade, za kojeg se zalaže direktorka marketinga.- Planiramo da ove sezone dovedemo jednog golmana, kao što planiramo da gotovo u svakoj liniji tima angažujemo po jednog fudbalera. O imenima ne želim da pričam, a još ne znam ni da li ćemo dovesti nekog čuvara mreže koji će biti budućnost Partizana, ili će nas pojačati neko ko odmah može da stane na gol - kaže Ivica Iliev.Inače, Milan Borjan je u Ludogorec došao ovog leta, a pre toga se dovodio u vezu s Crvenom zvezdom. U Srbiji je branio za Rad i niški Radnički, gde je imao zanimljivu bračnu ponudu kad mu je klupski ekonom ponudio da se oženi njegovom ćerkom samo da ostane u ovom klubu. Golman, koji nastupa za najbolju selekciju Kanade, odbio je ovu primamljivu ponudu, budući da je za 10. januar zakazana svadba s direktorkom Partizana. Oboje su juče bili nedostupni.

Menja se pola timaNA LISTI ŽELJA JOŠ KAMARA, DRINČIĆ...Do početka prelaznog roka u Srbiji ostalo je gotovo dva meseca, ali u Partizanu su već viđeni Marko Jovanović, Medo Kamara, Nikola Drinčić i mnogi drugi.- Tek je sredina novembra i ima sasvim dovoljno vremena da donesemo pravu odluku - kaže Iliev.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track