(FOTO) NIŠTA OD MURINJA: Aleks Ferguson izabrao novog trenera Junajteda, paparaci ih otkrili
Foto: Reuters

Promene na Old Trafordu

(FOTO) NIŠTA OD MURINJA: Aleks Ferguson izabrao novog trenera Junajteda, paparaci ih otkrili

Fudbal -

Legendarni menadžer Mančester junajteda ser Aleks Ferguson "uhvaćen" je na sastanku sa trenerom Totenhema Maurisijom Poketinom.

Škota i Argentinca "uslikali" su paparaci. Logično, odmah su krenule priče o dolasku Poketina na "Old Traford", jer je poznato da Ferguson i dalje ima ogroman uticaj na sve poslove u Mančester junajtedu, koji će se, izvesno je, po završetku sezone zahvaliti na dosadašnjoj saradnju Luju van Galu.

Poketino nije uspeo s "pevcima" da se domogne titule, ali je formirao respektabilan tim, pa ne čudi želja velikana da ga angažuje iako je nedavno produžio ugovor sa Totenhemom do 2021. To ne bi predstavljalo problem za giganta kakav je Junajted.

A šta je sa Žozeom Murinjom, koji je bio već viđen na klupi "crvenih đavola"?

Na "Old Trafordu" nisu svi za dovođenje Portugalca, a tvrdnje da od te saradnje neće biti ništa potpiruje današnja potvrda prelaska 18-godišnjeg vunderkinda sa Zelenortskih Ostrva Renata Sančeza iz Benfike u Bajern. Naime, Sančezov menažer je Žorž Mendeš, isti kao i Murinjov, a Mančester junajted je žarko želeo mladog fudbalera u svojim redovima. Ipak, Sančez je "skrenuo" ka Minhenu.

Dakle, sada ne zvuči kao senzacija da Poketino preuzme ekipu Junajteda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track