KLOP KRATKO I JASNO O TRANSFERU GRUJIĆA: Nema šta da se kaže!
Foto: Reuter/Saša Pavlić

Oglasio se i trener Liverpula

KLOP KRATKO I JASNO O TRANSFERU GRUJIĆA: Nema šta da se kaže!

Fudbal -
Menadžer Liverpula Jirgen Klop nije želeo da komentariše eventualni transfer fudbalera Crvene zvezde Marka Grujića u klub sa Enfilda.

Prethodnih dana pojavila su se brojne informacije o transferu Grujića u Liverpul. Pojedini britanski mediji objavili su da će mladi fudbaler potpisati petogodišnji ugovor sa Liverpulom i da bi Srbin tokom nedelje mogao da dođe u Englesku na preglede.

Po tim informacijama, Zvezda bi trebalo da dobije 6 miliona evra, a Grujić bi igrao za crveno-bele do kraja sezone. Zvezda je ovu ponudu prihvatila i naglasila da u interesu kluba mora da proda Grujića, ali je njegov otac rekao da Marko ostaje u klubu sa Marakane.Grujić se oglasio tokom dana i zamolio medije da ga puste da uživa u odmoru posle napornog prvog dela sezone."Nema šta da se kaže", rekao je Klop na pitanje novinara uoči meča sa Lesterom i dodao:"Prelazni rok u januaru nije lak. Igrači su često skupi, nisam baš najveći prijatelj ovog prelaznog roka".Liverpul će u subotu na svom terenu dočekati ekipu Lestera u 18. kolu Premijer lige.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track