PREDSEDNIK PARTIZANA LJUT Vučelić: Majo Vujović je nedorastao derbiju, napravio je kardinalnu grešku
Foto: Printskrin/Jutjub

Prvi čovek crno-belih nezadovoljan

PREDSEDNIK PARTIZANA LJUT Vučelić: Majo Vujović je nedorastao derbiju, napravio je kardinalnu grešku

Fudbal -

Predsednik Partizana Milorad Vučelić nezadovoljan je suđenjem na minulom 153. večitom derbiju koji je završen rezultatom 1:1.

Vučelić je, gostujući u emisiji TV Partizan, rekao da je njegov tim bio bolji i da je trebao da pobedi.

"Meni je žao što Partizan nije pobedio jer je bio bolji. To je objektivan sud, Partizan je bio bolji i zaslužio je bolji rezultat. Moram da kažem da je utakmica bila fer i da uopšte nije bila teška za suđenje. Nije bilo iskušenja i utoliko je ta sudijska greška veća. Sudijska greška je do te mere očigledna da ja ne mogu diplomatski da izbegnem komentarisanje suđenja" rekao je Vučelić.

Crno-beli su oštećeni u 34. minutu kada je Zvezda postigla pogodak posle evidentnog gol-auta.

"Pokazalo se da je Majo Vujović nedorastao ovakvoj utakmici, napravio je kardinalnu grešku. To nije greška kada se ne dosudi ofsajd ili jedanaesterac... On je jednu loptu koja je bila 30, 40 centimetara u autu, gde su igrači signalizirali da je van terena, propustio da sudi. Na taj način, on je doveo utakmicu i Partizanov rezultat u pitanje. Šteta je što je takvu tešku senku bacio na derbi, na praznik fudbala i što smo mi morali da izjednačimo rezultat koji je pripadao sudijama. To mi je veoma žao, zaboraviće se mnogo štošta ali ta greška, da se gol da iz auta...", istakao je Vučelić.

Vučelić je ironično prebacio odgovornost i na stručni štab Partizana.

"Rekao sam da se mi nismo dobro pripremili za utakmicu, da stručni štab nije radio najbolje jer mi nismo znali da se gol-aut ne sudi. Da smo znali da su to neka nova pravila mi bismo se prilagodili tome. Ovo je očito jedno unapređenje tih pravila. Mi nismo komentarisali sudije, verujemo u regularnost i u dobre namere. Verujemo da ta greška nije namerna, ali to što greška nije namerna i što se ona ne može nazvati krađom to ne umanjuje veličinu te greške. Ta greška je ogromna, ona je bitno uticala na rezultat" kazao je Vučelić.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSPLOZIJA NA JUGU MARAKANE: Evo kako su Grobari proslavili gol Đurđevića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track