ŠIROKO: Evo sa koliko novca će uprava Partizana nagraditi fudbalere za trijumf u Holandiji
Foto: Partizan.rs

Raste konto na računu

ŠIROKO: Evo sa koliko novca će uprava Partizana nagraditi fudbalere za trijumf u Holandiji

Fudbal -
Pobeda u Holandiji oraspoložila je čelnike Partizana koji su rešili da fudbalere nagrade za veliki trud i pobedu u Ligi Evrope u Alkmaru (2:1).

Tako su još uoči leta iz Amsterdama za Beograd, obelodanili da će igračima već tokom petka na račune stići novac od premija čiji je ukupan iznos 100.000 evra. Vest je potvrdio i generalni direktor kluba iz Humske Miloš Vazura.

"Ono što smo obećali igrači će imati tokom dana na računu. Odavde je javljeno da im se isplati 100.000 evra. I tako će biti“, poručio je Miloš Vazura.

Čini se da su fudbaleri na terenu bili dodatno motivisani jer je pre početka meča u svlačionicu ušao sportski direktor Ivica Iliev i obećao im ako pobede da će biti nagrađeni.

"Ovo je jedna od najvećih pobeda Partizana. Istorijska. Na pragu smo ogromnog uspeha. Da prezimimo u Evropi i napravimo spektakularan rezultat za sprski fudbal. Jednom nogom smo zakoračili, druga je u vazduhu. To je nešto što pred početak sezone niko nije mogao da veruje, da ćemo posle pet kola imati tri pobede, od toga dve na strani. Zadovoljstvo je veliko, momci su pokazali karakter, vratili su samopouzdanje, energija u ekipi je fenomenalna, a uz podršku naših fantastičnih navijača napravili smo veliki rezultat", rekao je Iliev.U noći između četvrtka i petka osmeh se vratio i na licepredsednika Zorana Popovića, koji je još pre dve sedmice, posle povratk aiz Baskije rekao da veruje u poštenje fudbalera Bilbaa, a oni su se svojski potrudili da ga ne razočaraju i omoguće Parnom valjku prohodnost do nakaut faze čak i pod uslovom da izgubi u Humskoj 0:2.„Atletik je pokazao da je velika ekipa, da svaki put igra na pobedu. To je uradio u Nemačkooj i mislim da nijednog trenutka tu nije bilo razmišljanja o nekim kalkulacijama. Ja u to nisam verovao. Ja sam sve vreme, ipak, razmišljao o našoj utakmici i pobedi. A Partizan i tog 10. decembra mora da ide na pobedu. Uostalom, kad je najteže, Partizan je najjači. Posle loših rezultata u prvenstvu, velikih napada medija i navijača, došla je velika pobeda za ostanak u Evropi. Nadam se da ćemo to ostvariti u poslednjem kolu“, rekao je Popović, na pitanje razmišlja li se o pojačanjima za eventualni naredni krug Lige Evrope rekao da veruje u sportskog ditrektora Ivicu Ilieva i da „misli da će sve to biti u redu“.

Kurir sport / Mozzart sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track