PAKAO ZA RUSE: Zvezda čeka Lokomotivu

Evroliga: Crveno-beli u Areni (19.00) dočekuju ekipu iz Kubana

PAKAO ZA RUSE: Zvezda čeka Lokomotivu

Košarka -
Posle 15 godina posta crveno-beli igraju meč najjačeg košarkaškog takmičenja Evrope

Počelo je odbrojavanje!Košarkaši Crvene zvezde danas, posle 15 godina pauze (19.00 Sport klub), u Kombank areni u prvom kolu Evrolige dočekuju ekipu Lokomotive iz Kubana. Igrač crveno-belih Jaka Blažić veruje da će ekipa, uz veliku podršku s tribina, uspeti da stigne do trijumfa, iako ističe da ih protiv Rusa očekuje težak duel.- Svaki košarkaš ima želju da nastupa u Areni. Lep je osećaj kad igraš pred velikim brojem ljudi, a pogotovo kad se zna kakvu atmosferu mogu da naprave naši navijači. Ovog leta sam s reprezentacijom Slovenije imao prilike da igram u Areni, i bilo je super, a mogu samo da zamislim kako će tek biti večeras. Nema nikakvog straha, naprotiv jedva čekam da izađem na parket - kazao je Blažić.Slovenac napominje da Lokomotiva iz Kubana ima kvalitetan tim, ali da Zvezda ima šanse da stigne do trijumfa na startu Evrolige.

- Odličan tim, s iskusnim pojedincima. Očekuje nas težak duel, ali ako budemo koncentrisani tokom celog meča, mislim da možemo da stignemo do pobede. Evroliga je specifično takmičenje, gde se igra zasniva na odbrani, i tu nema previše improvizacije. Što si bolji u defanzivi, bliži si trijumfu - istakao je Blažić.

Poraz RadničkogKošarkaši Radničkog porazom su otvorili sezonu u Evrokupu, izgubivši meč od Panioniosa rezultatom 77:72 (12:15, 16:10, 16:23, 33:24) u Atini.U meču punom preokreta Kragujevčani su uspeli da nadoknade deficit od deset poena, ali bili su lošiji u penal završnici.

Fudbaleri u Areni

Fudbaleri Crvene zvezde odlučili su da prisustvuju večerašnjem košarkaškom meču između crveno-belih i Lokomotive iz Kubana, bez obzira na to što su poslednjih dana došli u sukob s Delijama. Oni na taj način hoće da pokažu jedinstvo i rešenost da, uprkos svim problemima, i dalje imaju veru u svoj klub i da žele da donesu titulu posle šest godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track