RADONJIĆ: Mnogo oscilacija za iskusnu Lokomotivu
Foto: TANJUG

Evroliga

RADONJIĆ: Mnogo oscilacija za iskusnu Lokomotivu

Košarka -
Došli smo u poziciju da promenimo rezultat, ali presudilo je iskustvo protivnika, koji je iskoristio svaki naš poklon, istakao je Radonjić

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle poraza od Lokomotive (87:84) da su crveno-beli imali previše oscilacija u igri i da je iskusan ruski tim to znao da iskoristi.„Igrali smo sa dosta oscilacija, bilo je perioda sjajne i loše odbrane. Mora da bude kontunutet u toj fazi igre. Ne smemo da dozvolimo dugačke periode loše igre, imali smo ih previše“, izjavio je Radonjić na konferenciji za medije.Zvezda je uprkos velikom zaostatku u poslednjoj četvrtini (75:64) uspela da pripreti u finišu meča, ali su njeni košarkaši bili neprecizni kada je bilo najbitnije.„U trenucima kada smo možda mogli da stignemo prednost protivnika, promašili smo lagane poene, ulaz Blažiča, Nelson je takođe bio neprecizan. Došli smo u poziciju da promenimo rezultat, ali presudilo je iskustvo protivnika, koji je iskoristio svaki naš poklon“, dodao je Radonjić.On je istakao da crveno-beli moraju da poprave odbranu ako žele da u nastavku takmičenja dođu do pobede.„U prvoj četvrtinti primili smo veliki broj lakih koševa. Usledila je naša dobra igra nakon toga, sve do trenutka kada je protivnik u poslednjem periodu sa nekoliko vezanih trojki napravio prednost. Pokušali smo da stignemo, ali Lokomotiva je kvalitetan rival da bi ispustio takvu prednost“, zaključio je Radonjić.Krilni centar Zvezde Ivan Radenović naveo je da je iskusan sastav Lokomotive iskoristio svaku grešku Beograđana.

Lokomotva je iskusna ekipa, iskoristili su svaku našu grešku. Imali smo dobrih trenutaka na terenu, nažalost to večeras nije bilo dovoljno. Hvala navijačima na fantastičnoj podršci, nosili su nas tokom cele utakmice“, rekao je Radenović.U drugom kolu D grupe Evrologe Crvena zvezda sledećeg četvrtka igra u Tel Avivu protiv Makabija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track