IZVINJAVAMO SE, MNOGO SE IZVINJAVAMO: Makabi pisao Zvezdi

Evroliga

IZVINJAVAMO SE, MNOGO SE IZVINJAVAMO: Makabi pisao Zvezdi

Košarka -
Makabi se izvinjava Zvezdi ako se klub oseća uvređenim zbog transparenta koji su razvili navijači tokom utakmice prošlog četvrtka, stoji u saopštenju

Košarkaški klub Makabi izvinio se Crvenoj zvezdi zbog uvredljivog transparenta pred utakmicu dva tima u Evroligi, saopšteno je sa Malog Kalemegdana. Kako se navodi, posle inicijative predsednika crveno-belih Nebojše Čovića da rukovodstvo Makabija osudi ponašanje svojih navijača, u Zvezdu je "ekspresno stiglo izvinjenje". "Makabi se izvinjava Zvezdi ako se klub oseća uvređenim zbog transparenta koji su razvili navijači tokom utakmice prošlog četvrtka. Transparent se nije direktno odnosio na košarkaše Crvene zvezde, ali u svakom slučaju naš klub želi jasno da stavi do znanja da taj transparent ni u kom slučaju ne predstavlja stav Makabija ili duh našeg kluba", stoji u pismu Makabija Crvenoj zvezdi. U pismu se dodaje da rukovodstvo Makabija osuđuje ponašanje navijača i da će se preduzeti sve neophodne mere kako se tako nešto ne bi ponovilo u budućnosti.

Pristalice kluba iz Tel Aviva istakle su pre utakmice sa Zvezdom veliki transparent na kome je pisalo "Mi smo Makabi, a ko ste je..ni vi." To je izraelskom klubu bila prva utakmica kod kuće u Evroligi, a navijači taj slogan nose na majicama, duksevima i šalovima. Zvezda je potom najoštrije osudila transparent navijača Makabija, ocenivši da je namera toga bila da se naruši ugled crveno-belih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track