EVROLIGA: Pobeda Zvezde za oproštaj

Crveno-beli večeras (18.45) na severu Evrope

EVROLIGA: Pobeda Zvezde za oproštaj

Košarka -
Hoćemo da odigramo dobar meč protiv Lijetuvos Ritasa i tako završimo učešće u elitnom takmičenju za ovu sezonu, kaže Radonjić

Bez bele zastave.Košarkaši Crvene zvezde Telekom moraju da se pomire s činjenicom da im čak ni četiri pobede nisu dovoljne za prolaz u Top 16. Ukoliko večeras (18.45) savladaju Lijetuvos Ritas, imaće baš toliko trijumfa, a od druge faze Evrolige nema niša. Što je još gore, većinu poraza ove sezone crveno-beli su pretrpeli u poslednjim sekundama ili posle produžetaka. Šteta... Na osnovu prikazanog svakako zaslužuju mesto među 16 najboljih.Misle na EvrokupIako već misle na rivale u Evrokupu, Zvezda u Litvaniju nije otputovala na izlet, već od Evrolige želi da se oprosti na častan način.- Bez obzira na to što obe ekipe idu u Evrokup, hoćemo da odigramo dobar meč i tako završimo učešće u elitnom takmičenju za ovu sezonu. Međutim, tako razmišlja i naš rival, koji će sigurno pred svojim navijačima biti maksimalno motivisan - rekao je trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić.Aca TricaBranko Lazić kaže da je jedina razlika u odnosu na prvi meč to što je Lijetuvos Ritas promenio trenera i neke igrače.- Međutim, nas to ne zanima mnogo i želimo da odigramo dobro, te ako se ukaže prilika, da stignemo do pobede. Posle toga čeka nas veoma važan meč protiv Cibone u ABA ligi, ali sad samo razmišljamo o Lijetuvosu - konstatovao je Lazić.Biće ovo debi dobro poznatog hrvatskog trenera Ace Petrovića na klupi litvanskog tima.

HumanoZVEZDA ZA MALU UNUCrvena zvezda Telekom uključila se u akciju prikupljanja pomoći za dvogodišnju Unu Savić, koja boluje od leukemije. U saradnji s kompanijom „Gou lajv“ urađena je jedinstvena platforma na kojoj će se sprovesti aukcija originalnog „čempion“ dresa Crvene zvezde s potpisima svih igrača. Više informacija na sajtu www.zvezdazaunu.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track