CENTAR ZVEZDE NA METI: Makabi zainteresovan za Bobana Marjanovića
Foto: Saša Pavlić

Ponos Izraela traži pojačanja

CENTAR ZVEZDE NA METI: Makabi zainteresovan za Bobana Marjanovića

Košarka -
Uprava izraelskog šampiona nezadovoljna je rezultatima tima i želi da se pojača za Top 16 fazu Evrolige

BEOGRAD - Ruski mediji preneli su danas da je košarkaški klub Makabi Tel Aviv zainteresovan da u svoje redove dovede igrača Crvene zvezde Bobana Marjanovića.

Pored Marjanovića, Makabi je zainteresovan i za beka Montepaskija iz Sijene Daniela Haketa, preneo je ruski sportski magazin Sport ekspres.

Trener Makabija Dejvid Blat rekao je pre mesec dana da je Marjanović veliki talenat i da ne razume kako već ne igra u američkoj NBA ligi.

"Gledao sam svojevremeno Marjanovića u američkoj letnjoj ligi. On je veliki talenat i ne razumem kako već ne igra u NBA", rekao je Blat.Međutim, u Crvenoj zvezdi tvrde da ne žele da prodaju iskusnog centra"Nije bilo nikakvog kontakta, prvi put čujem za to. Predstoji nam važan period i svaki igrač nam je veoma bitan. Uopšte nismo razmišljali o prodaji", rekao je direktor Crvene zvezde Davor Ristović za B92.

Marjanović (25) je na početku sezone prešao iz Mega Vizure u Crvenu zvezdu, a pre toga je nastupao za Radnički Kragujevac, Nižnji Novgorod, Žalgiris, moskovski CSKA i Hemofarm.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track