PABLO LASO: Partizan je opasan rival

Kraljevići stižu u Arenu

PABLO LASO: Partizan je opasan rival

Košarka -
Partizan ima dosta mladih igrača koji proizvode mnogo energije na terenu. Uvek je dobra atmosfera u Beogradu, tako da znamo da će nam biti veoma teško, rekao je trener Madriđana

BEOGRAD - Trener košarkaša Reala iz Madrida Pablo Laso rekao je dan uoči meča sa Partizanom u Top 16 fazi Evrolige da su crno-beli opasan rival koji na svom terenu uvek ima dodatnu energiju zbog podrške sa tribina.

"Partizan ima dosta mladih igrača koji proizvode mnogo energije na terenu. Uvek je dobra atmosfera u Beogradu, tako da znamo da će nam biti veoma teško. Partizan ima talentovane igrače kao što su Bogdanović i Milosavljević, koji stalno napreduju. Tu je i Kinzi koji ima prepoznatljiv stil igre i odlični centar Lovernj", rekao je Laso za sajt Evrolige.

Madriđani u Beograd na meč prvog kola Top 16 faze stižu sa epitetom ekipe koja je ove sezone zabeležila 25 "vezanih" pobeda u svim takmičenjima.

"Partizan može da bude opasan ako mi ne budemo dovoljno motivisani od prvog minuta i ne pokažemo veliku želju za pobedom. Ovo je novi početak u Evroligi, ono što je bilo u prvoj fazi više se ne računa. U Top 16 su ušle najbolje evropske ekipe i u prvom kolu čeka nas veliki rival", zaključio je Laso.

Utakmica prvog kola Top 16 faze Evrolige između Partizana i Reala igra se sutra od 19 sati u Beogradskoj areni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track