ODUŠEVLJEN GROBARIMA: Hrvatski reprezentativac smatra da Evropi treba još neki Beograd
Foto: Beta

Gušt za igranje

ODUŠEVLJEN GROBARIMA: Hrvatski reprezentativac smatra da Evropi treba još neki Beograd

Košarka -
Atmosfera u Beogradu je uvek super, gušt je igrati pred ovakvim navijačima, rekao je Simon koji je bio najefikasniji u timu Lokomotive

BEOGRAD - Hrvatski reprezentativac Krunoslav Simon bio je najefikasniji u ekipi Lokomotive protiv Partizana sa 18 poena. Posle meča u "Areni" Simon je rekao da je ruska ekipa zasluženo osvojila bodove u Beogradu.

"Od početka smo znali da Partizan ima puno problema, da ima mnogo povređenih igrača i tako smo se postavili. Oni su se stvarno borili, dali sve od sebe, ali mislim da zasluženo idemo sa bodovima u Krasnodar", rekao je Simon.

On je kazao da misli da je njegova ekipa kvalitetnija od ostalih koje se bore za četvrto mesto koje vodi u četvrtfinale.

"Sada imamo tri pobede, sledećih par utakmica će odlučivati. Siguran sam da imamo kvalitet da odemo dalje i da smo bolji od Partizana, Bajerna i Galatasaraja", kazao je Simon.

Hrvatski košarkaš bio je oduševljen atmosferom u Beogradu i nije hteo da Partizanove navijače poredi sa Zvezdinim.

"Atmosfera u Beogradu je uvek super, gušt je igrati pred ovakvim navijačima. Voleo bih da u Evropi ima više terena kao što je Beograd", rekao je Simon.

Lokomotiva će u narednom kolu dočekati Real Madrid, dok će Partizan gostovati protiv Žalgirisa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track