BOGDANOVIĆEV MENADŽER: Ne brinemo o talasanju Grka, cilj je NBA draft
Foto: Fonet

Reakcija

BOGDANOVIĆEV MENADŽER: Ne brinemo o talasanju Grka, cilj je NBA draft

Košarka -
Agent srpsklog košarkaša demantovao priče o prelasku igrača Partizana u Fenerbahče, a na isti način oglasio se i turski klub

Nakon što je jedan specijalizovan portal objavio da bi košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović mogao od naredne sezone da zaigra za Fenerbahče, stigao je oštar demanti turskog kluba, ali i njegovog agenta Aleksandra Raškovića.

„Već 25 godina živim sa prekidima u Grčkoj, odakle je i sajt koji je pokrenuo tu priču. Dobro znam šta znači reč "talasanje". Moram da ponovim, jer očigledno demanti nije bio dovoljan, da ja kao agent, odnosno član najveće menadžerske agencije, ne mogu da se bavim svakodnevnim demantima i pokušajima destabilizovanja nekog trećeg u ovom slučaju. Ko razume, shvatiće. Mi se isključivo fokusiramo na naredni NBA draft, na kome je prema prvim procenama Bogdan visoko pozicioniran“, rekao je Rašković.

Takođe, na pisanje grčkog sajta reagovao je i Fenerbahče saopštenjem.

„Na nekoliko domaćih i stranih internet sajtova objavljeno je da će Partzanov igrač Bogdan Bogdanović preći u Fenerbahče, a to nije tačno. U ovom trenutku, mi smo fokusirani na ovu sezonu, pokušavamo da ostvarimo uspeh u turskoj ligi i Evroligi. Poslednje vesti su pokušaj urušavanja harmonije u našem timu“, stoji u saopštenju turske ekipe koju sa klupe predvodi Željko Obradović.

Prethodno je ovu informaciju demantovao i trener Partizana Duško Vujošević, koji je dodao da će Bogdanović ostati u klubu iz Humske i naredne sezone.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track