DRAMA NA NEBU: Srpski trener i košarkaši Novgoroda izbegli pad aviona!

Ptice oštetile krilo letelice

DRAMA NA NEBU: Srpski trener i košarkaši Novgoroda izbegli pad aviona!

Košarka -
Slovenački košarkaš i član ruskog kluba Primož Brezec je na društvenim mrežama objavio slike oštećenog i krvavog krila uz komentar: "Srećan da sam živ. Ponovo sam se rodio"

BERLIN - Košarkaši ruske ekipe Nižnji Novgorod preživeli su pravu dramu na putu kao Jerusalimu, pošto je avion kojim je leteo kao Izraelu mogao da se sruši.Ruska ekipa je doputovala u Berlin, a potom je iz glavnog grada Nemačke krenula ka Jerusalimu gde će Nižnji u sredu igrati prvi meč četvrtfinala Evrokupa protiv Hapoela.Avion je krenuo iz Berlina ka Jerusalimu, ali je letelica morala da bude prizemljena, jer je jedno krilo bilo oštećeno. Avion je naleteo na jato ptica što je izazvalo oštećenja na krilu. Došlo je do turbulencije, a pilot je morao hitno da se vrati na aerodrom u Berlinu.Slovenački košarkaš i član ruskog kluba Primož Brezec je na društvenim mrežama objavio slike oštećenog i krvavog krila uz komentar: "Srećan da sam živ. Ponovo sam se rodio".

On je objasnio da mu je pilot rekao da su imali mnogo sreće.Rusku ekipu vodi poznati srpski trener Zoran Lukić. Nižnji je igrao u istoj grupi druge faze takmičenja u Evrokupu protiv Crvene zvezde.Utakmica između Nižnjeg i Hapoela biće odigrana u sredu od 18,30 časova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track