PROMENJEN TERMIN: Cibona i Zvezda igraju u nedelju
Foto: Dragana Udovičić

Zbog Evrokupa

PROMENJEN TERMIN: Cibona i Zvezda igraju u nedelju

Košarka -
Meč je pomeren na zahtev Crvene zvezde u slučaju da se plasiraju u polufinale Evrokupa, rekao je direktor ABA lige za takmičenje Josip Bilić

Meč poslednjeg kola regionalne košarkaške lige između Cibone i Crvene zvezde igraće se u nedelju, a ne u ponedeljak, kako je bilo planirano. "Meč je pomeren na zahtev Crvene zvezde u slučaju da se plasiraju u polufinale Evrokupa", rekao je direktor ABA lige za takmičenje Josip Bilić. Duel Cibone i Zvezde trebalo je da se igra u ponedeljak od 20.45, u isto vreme kada je i utakmica između Partizana i Cedevite. Ta dva meča poslednjeg kola odlučivaće o konačnom plasmanu klubova na tabeli, odnosno o tome ko će se sastati u polufinalu fajnal-fora. Crveno-beli, koji u Beogradu igraju revanš meč četvrtfinala Evrokupa protiv Budiveljnika, ranije su obezbedili prvo mesto na tabeli Jadranske lige. Na drugom mestu na tabeli je Cedevita, dok Partizan na trećem i Cibona na četvrtom mestu imaju isti broj pobeda (17).

Ako Partizan pobedi Cedevitu ili Zvezda Cibonu, u polufinalu će igrati Zvezda-Cibona, odnosno Partizan-Cedevita. U slučaju da crno-beli izgube, a trijumf ne zabeleži i Zvezda parovi polufinala fajnal-fora biće - Zvezda-Partizan i Cibona-Cedevita.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track