ČOVIĆ MAKEDONCIMA: Sada se javljate, a ćutali ste kada smo napadnuti u Skoplju

Odgovorio na prozivke

ČOVIĆ MAKEDONCIMA: Sada se javljate, a ćutali ste kada smo napadnuti u Skoplju

Košarka -
O kulturi Sekuloski može da priča kada svog starog i iskusnog igrača Čekovskog uspe da nauči da mučki i namerno ne udara dete od 18 godina laktom u vrat, stoji u saopštenju predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića

BEOGRAD - Izjava izvršnog direktora skopskog MZT-a Vidoja Sekulovskog izazvala je reakciju predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića.Čelnici MZT-a bili su iznenađeni izjavom Čovića, koji je rekao da je Tejić trebalo jače da udari Čekovskog na utakmici dva kluba.Posle kritika Sekulovskog Čović je odgovorio na prozivke."Mene ne čudi čuđenje gospodina Sekuloskog. Mislio sam da neće imati obraza da se javi, naročito posle onoga što se desilo nakon utakmice između MZT-a i Crvene zvezde u Skoplju kada sam ja i deo članova uprave Crvene zvezde, u njihovoj hali, bio fizički napadnut. Sreća, pa smo još sposobni da se odbranimo, ali tada nismo pričali o kulturi", rekao je Čović.

"O kulturi Sekuloski može da priča kada svog starog i iskusnog igrača Čekovskog uspe da nauči da mučki i namerno ne udara dete od 18 godina laktom u vrat. Takođe, treba da ga nauči i da kada u Beogradu napušta halu Pionir ne psuje srpsku, cigansku majku i ne pljuje klupu sa rezrevnim igračima Zvezde. Očigledno je da je za gospodina Sekuloskog kulturno da oni mogu da nas tepaju, a mi da im se izvinjavamo. E, to tako neće moći, i to nije kultura", dodao je on."Što se tiče odnosa sa MZT-om Crvena zvezda je svoju volju za dobrim odnosima pokazala time što je jednog od svojih najvećih talenata Aleksandra Cvetkovića pozajmila skopskom klubu na godinu i po dana. I, zbog toga nam nije žao. To ćemo i u budućnosti činiti bez obzira na inverzno kulturološki pristip gospodina Sekuloskog. Veliki pozdrav gospodinu Vidoju", poručio je Čović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track