ČOVEK OD REČI: Bogdanović ispunio obećanje uplakanom dečaku

Ne zaboravlja

ČOVEK OD REČI: Bogdanović ispunio obećanje uplakanom dečaku

Košarka -
Košarkaš Partizana poklonio dres sa svojim prezimenom Andriji i Uglješi Dragojeviću

Dobar igrač i čovek od reči Košarkaš Bogdan Bogdanović održao je reč i mladim navijačima Partizana Andriji i Uglješić Dragojeviću poklonio dres sa svojim prezimenom, baš kao što je i obećao posle evroligaške pobede nad Makabijem u Kombank areni. Fotografija mladog navijača Partizana Andrije Dragojevića (12) na kojoj se vidi kako posle pobede crno-belih nad Makabijem uplakan grli Bogdana Bogdanovića obišla je Evropu. On je bio jedan od mališana koji su utrčali na teren Kombank arene kako bi sa svojim idolima proslavili novu čudesnu pobedu srpskog šampiona. Društvo mu je pravio i mlađi brat Uglješa (7), s kojim zajedno trenira košarku i sanja da zaigra za Partizan.

Videvši tu sliku reprezentativac Srbije je napisao:

"Mališa, oduševio si me, javi se, na sledećoj utakmici tebi i onom drugom klincu koji je plakao dajem po dres, koji je pošteno zaslužen", napisao je Bogdanović dodavši da su to momenti za koje se živi.

Posle pobede nad Cedevitom i susreta sa dečacima Bogdan je na društvene mreže okačio fotografiju sa Andrijom i Uglješom uz natpis:

" Evo naaaaas".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track