VESELI PRED GROBARIMA: Vratiću se u Partizan

Ovacije

VESELI PRED GROBARIMA: Vratiću se u Partizan

Košarka -
Vratiću se sigurno, ali kada - to ne znam, rekao je ljubimac naviajača Partizana

Dosadašnji košarkaš Denvera Jan Veseli rekao je da će se jednog dana vratiti u Partizan, ali da su mu trenutno svi planovi vezani za NBA ligu.

Veseli, bivši košarkaš Partizana, je u Beogradskoj areni gledao utakmicu Partizana i Cedevite, u polufinalu "fajnal fora" ABA lige. Navijači su ga dočekali ovacijama i zatražili da se vrati u klub. "Neverovatan je osećaj... Ne znam da li se sećate, ja sam kao u transu igrao svaku utakmicu za Partizan. Sada sedim u prvom redu i gledam kada će Dule (trener Partizana Duško Vujošević) da me uvede u igru. Vratiću se sigurno u Partizan, ali kada - to ne znam", rekao je Veseli novinarima u Areni. On je dodao da svakoga dana putem interneta prati šta se dešava u Partizanu. Veseli je 2011. godine iz Partizana prešao u Vašington, odakle je ove godine trejdovan u Denver.

"Sezona je bila promenljiva, trejdovali su me u Denver u februaru, a sada sam slobodan igrač, istekao mi je ugovor. Vratiću se u Los Anđeles da tamo treniram i tražim novi ugovor. Planovi su vezani samo za NBA ligu, sada se džabe nadate, ali jednog dana ću se vratiti, nemojte ništa da se brinete", rekao je Veseli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track