ANTONIO BANDERAS ODUŠEVLJEN SRBINOM: Vladimir Štimac je budućnost Unikahe
Foto: KK Unikaha

Fascinirao slavnog glumca

ANTONIO BANDERAS ODUŠEVLJEN SRBINOM: Vladimir Štimac je budućnost Unikahe

Košarka -
Štimac je na pomenutom meču, odigranom u hali "Martin Karpena" za 19 minuta u pobedi Unikahe 80:71 postigao 10 poena, uz devet skokova i bio jedan od najboljih po indeksu uspešnosti

MALAGA - Poznati glumac Antonio Banderas prisustvovao je utakmici košarkaša Unikahe protiv ekipe Rio Natura u Endesa ligi i tom prilikom pohvalio srpskog reprezentativca Vladimira Štimca.

Zvezda filmova "Desperado", "Maska Zoroa", kao i mnogih filmova Pedra Almodovara, koji je rođen u Malagi i navija za lokalne klubove, rekao je da je zadovoljan igrama trenutno četvrtoplasiranog kluba i da je Štimac velika budućnost kluba.

"Unikaha ima dobre igrače, ali mi se najviše sviđa Štimac. On je sjajan igrač, veliki borac i predstavlja budućnost kluba", rekao je Banderas.

Štimac je na pomenutom meču, odigranom u hali "Martin Karpena" za 19 minuta u pobedi Unikahe 80:71 postigao 10 poena, uz devet skokova i bio jedan od najboljih po indeksu uspešnosti.

Malaga je trenutno četvrta sa skorom 20-9, ima dve pobede manje od trećeplasirane Barselone i tri pobede više od Gran Kanarije pet kola pre kraja ligaškog dela.

http://www.youtube.com/watch?v=K_ayOsuhITc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track