SKANDALOZNO I NEKULTURNO: Poslušajte kako Duško Vujošević psuje Nebojšu Ilića
Foto: Printskrin

Rat večitih

SKANDALOZNO I NEKULTURNO: Poslušajte kako Duško Vujošević psuje Nebojšu Ilića

Košarka -
Koliko su pojedini predstavnici Partizana i Crvene zvezde zaboravili šta je osnovna poruka sporta i čemu on služi govori i snimak koji zabeležen tokom prekida

Prvi meč finalne serije košarkaškog prvenstva Srbije između Partizana i Crvene zvezde doneo je sve ono što nismo želeli. Rat umesto košarke, tuča, isključenja, prekidi, divljanja navijača, vređanja... bacili su u zasenak ono esencijalno što sport jeste, lepe poteze igrača i aplauze zbog toga.

Učesnici ovih ružnih scena su kažnjeni, a u ovom trenutku još uvek nije poznato da li će biti nastavka serije jer Partizan nije doneo odluku da li će večeras u 20 časova izaći na drugi meč.

Koliko su pojedini predstavnici Partizana i Crvene zvezde zaboravili šta je osnovna poruka sporta i čemu on služi govori i snimak koji zabeležen tokom prekida. U verbalnom ratu našli su se trener Partizana Duško Vujošević i tim menadžer Crvene zvezde Nebojša Ilić.

Umesto uvoda možemo samo da kažemo, nažalost, tok razgovora je dostupan i deci koja mora da se vaspitava na neki lepši i bolji način. A, nasilnicima nije mesto u sportu. I onima iz Partizana i onima iz Crvene zvezde, kao i svih drugih klubova.

http://www.youtube.com/watch?v=DmSLYP-NplM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track