SRAMNO NAVIJANJE DELIJA: Vikali mu ustašo, Bogdan ih nije čuo!
Foto: Saša Pavlić

Dotakli dno

SRAMNO NAVIJANJE DELIJA: Vikali mu ustašo, Bogdan ih nije čuo!

Košarka -
Uvek je lepo kad igraš u gostima, posebno protiv crveno-belih. Pokazali smo karakter i da imamo muškosti, tvrdi Bogdanović

Navijači Crvene zvezde nisu pokazali poštovanje prema trenutno najboljem srpskom košarkašu Bogdanu Bogdanoviću (21). Tokom druge utakmice finalne serije plej-ofa Delije su mladom košarkašu Partizana skandirale „Ustašo, ustašo“. Bek crno-belih tome nije pridavao previše pažnje.Naša najveća nada- Ne razumem? Ništa nisam čuo. O čemu je reč? Kad bude tako nešto došlo do mene, onda ću izneti svoje mišljenje - odgovorio je Bogdanović.Nema sumnje da je bek crno-belih najveća nada srpske košarke i da je u nekim trenucima podsetio na Predraga Danilovića i pokojnog Dražena Petrovića. - Sve me je motivisalo u meču sa Zvezdom. Tim, kazne... Uvek je lepo kad igraš na gostujućem terenu, posebno protiv Zvezde. Što se tiče moje igre, ne bih na tu temu govorio, zvučalo bi previše prepotentno. Otvorilo se tako, neko drugi će sledeći put. Nisam imao poseban motiv, samo je trebalo da pokažemo karakter i da imamo muškosti.Emotivna reakcijaBogdan Bogdanović osvrnuo se i na svoju izjavu da će razmisliti da li da igra za reprezentaciju Srbije.- Ljudi imaju pravo na svoje mišljenje, a ja stojim iza svog. Sve podnosim emotivno i tada sam tako reagovao. Ne mogu sad da kažem posle pobede ovako nam suđenje treba. Šta bi onda trebalo da kažu igrači Zvezde? Da se pobune i poruče - što bih ja igrao za Srbiju, sad neka igra Bogdanović. To je glupo razmišljanje .

Znaju li šta govore... Navijači Crvene zvezde
Znaju li šta govore... Navijači Crvene zvezde

Grobari i DelijeŽAO MI JE NAVIJAČABogdan Bogdanović osvrnuo se i na treći meč, u kojem su u četvrtak od 20 sati domaćini crno-beli. Taj meč biće odigran bez publike.- Biće malo čudno što ćemo igrati pred praznim tribinama. Najviše bih voleo da u dvorani bude jednak broj Grobara i Delija. To bi onda bio pravi derbi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track