Žeravica: Dule, zločin je napasti Boru Stankovića!
Foto: Saša Pavlić

Zgrožen reakcijom Vujoševića

Žeravica: Dule, zločin je napasti Boru Stankovića!

Košarka -
Ne mogu da zamislim prozivanje Stankovića kad se zna da je on podigao ugled srpske košarke u svetu, smatra trenerska legenda

Iskusni stručnjak ne može da veruje da je trener Partizana napao počasnog predsednika KSS, čoveka koji je uradio toliko dobrog za srpsku košarku. Bivši trener Ranko Žeravica kritikovao je Duška Vujoševića povodom njegove izjave da je Bora Stanković kriv što crno-beli nisu dobili trogodišnji ugovor sa Evroligom. Nekadašnji selektor takođe smatra da je trebalo prekinuti prvenstvo odmah nakon incidenata na prvoj utakmici finalne serije plej-ofa između Partizana i Zvezde.Mora nekog da napada- Tako nešto nisam mogao ni da zamislim, da se na taj način napada Bora Stanković. To je zločin, jer taj čovek je toliko podigao ugled srpske košarke u svetu, a sada ga neko kritikuje iz samo njemu poznatih razloga. Ne mogu da verujem da Partizan zbog Bore nije uspeo da dobije trogodišnji ugovor sa Evroligom. Što se Dule sada navrzao na njega, očigledno je da on mora nekog da napada - kazao je Žeravica za Kurir i dodao:

Otvorio milion frontova... Duško Vujošević
Otvorio milion frontova... Duško Vujošević

- Meni je to van svake pameti. Gde je poštovanje prema Stankoviću? Zar je Bora to zaslužio? Mislim da nije korektno prema takvoj veličini, a da ne govorimo o poštovanju prema njegovim godinama.Ranko Žeravica osvrnuo se i na dešavanje u finalnoj seriji plej-ofa između Partizana i Crvene zvezde.Kraj srpske košarke- Odmah posle incidenata na prvoj utakmici šampionat je trebalo prekinuti. Ono je sramota i smatram da ni jedan ni drugi klub nisu zaslužili da podignu pehar. Ovakvo ponašanje ničemu ne vodi i svi treba da se zapitaju šta se dešava u srpskoj košarci - zaključio je Žeravica.

On to nije zaslužio... Bora Stanković
On to nije zaslužio... Bora Stanković

ČINJENICEKoga je sve napao Duško Vujošević- Aleksandra Vučića - da želi da ugasi KK Partizan- Andreja Vučića - da je glavni finansijer Crvene zvezde- Boru Stankovića - da je odgovoran za to što Partizan nije dobio trogodišnji ugovor sa Evroligom- Novaka Đokovića - zbog toga što se javno deklasirao kao navijač Crvene zvezde- Vladimira Galetića - nazvao ga je budalom jer je pričao o povredama u Partizanu- Sve političare koji navijaju za Partizan - kritikovao ih je da nisu dovoljno pomogli klub koji vole- Vanju Udovičića - da je nečiji pion i da ima nameru da ga eliminiše iz sporta- Bratislava Gašića - da je lobirao da se izabere ovo rukovodstvo KLS

Ministar zaćutaoGAŠIĆ BEZ KOMENTARADuško Vujošević je na konferenciji pre dva dana napao i ministra odbrane Bratislava Gašića tvrdeći da je on lobirao da se izabere sadašnje rukovodstvo Košarkaške lige Srbije s direktorom Draganom Gogićem na čelu. Tim povodom pozvali smo Gašića, ali on nije imao komentar na tvrdnje trenera crno-belih. Saznali smo samo da je Gašić odgledao tri košarkaške utakmice u životu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track