Kecman: Divno je raditi s klincima
Foto: Zorana Jevtić

Pripreme za oproštajni meč

Kecman: Divno je raditi s klincima

Košarka -
Kecman nam je rekao da je veoma zadovoljan time kako se sve odvija, a posebno akcijom "Tim za sutra", koju je sproveo po osnovim školama širom Srbije

Pripreme za oproštajnu utakmicu sjajnog srpskog košarkaša Dušana Kecmana teku po planu. Kecman nam je rekao da je veoma zadovoljan time kako se sve odvija, a posebno akcijom "Tim za sutra", koju je sproveo po osnovim školama širom Srbije. Pobednici takmičenja imaće čast da se pojave na spektaklu u Pioniru 29. juna, kada će Kecman simbolično okačiti patike o klin. Iako nije otkrio ko će sve doći na utakmicu, sigurno je da ćemo videti velika imena srpske i evropske košarke.- Akcija "Tim za sutra" prošla je fenomenalno. To je uvertira za događaj koji će se desiti u Pioniru. Želeli smo da podstaknemo klince da se bave sportom i ukažemo im na prave vrednosti. Napravili smo mini-takmičenja i nagrada za pobednika je da bude s nama na utakmici. Bilo je lepog druženja i treninga, i zaista je lepo videti koliko im je to značilo - naglasio je Kecman.

Oproštajni meč realizuje se u sklopu akcije "Srce na teren", a organizator je agencija "DNA Communications". Ulaznice su već u prodaji, po ceni od 300 dinara. Svi ljubitelji košarke koji iščekuju oproštajni meč Dušana Kecmana pruža se jedinstvena prilika da nedelju dana pred utakmicu kupe karte direktno od proslavljenih NBA zvezda Danila Galinarija, Jana Veselog i Žarka Čabarkape. Košarkaške zvezde će, uz domaćina Dušana Kecmana, 21. juna 2014. godine u periodu od 16 do 17 časova u TC Ušće prodavati i potpisivati karte za humanitarni oproštajni meč Kecmana, a u svrhu prikupljanja sredstva za renoviranja i opremanja obdaništa PU "Dečja radost" u Svilajncu, koje je pretpelo udar poplavnog talasa tokom poplava u maju 2014.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track