PARTIZAN OSTAJE U SRCU: Bogdanović zadužio opremu novog kluba

Zvanično u Fenerbahčeu

PARTIZAN OSTAJE U SRCU: Bogdanović zadužio opremu novog kluba

Košarka -
Doskorašnji najbolji košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović i zvanično je postao član turskog Fenerbahčea

ISTANBUL - Doskorašnji najbolji košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović i zvanično je postao član turskog Fenerbahčea. Na društvenim mrežama odmah se pojavila fotografija Bogdanovića u opremi novog kluba. Srpski reprezentativac je tako i zvanično postao član turskog giganta, koji sa klupe vodi legendarni srpski trener Željko Obradović.

Bogdanović je proglašen za MVP i najboljeg strelca finalne serije plej-ofa nacionalne Superlige, a nedavno ga je izabrao Feniks kao 27. pika na NBA draftu. On je je prošle sezone odigrao 23 utakmice u Evroligi, gde je prosečno beležio po 14,8 poena, uz 3,7 skokova, 3,7 asistencija i 1,6 ukradenih lopti. Njega su sa tim brojkama evroligaški treneri proglasili za "Zvezdu u usponu". Turski mediji preneli su da je Bogdanović potpisao četvorogidšnji ugvor sa Fenerbahčeom, uz mogućnost da 2016. godine ode u NBA ligu. Spekuliše se da je kompletan transfer težak 5.000.000 evra, a da će crno-beli inkasirati million evra.

Nešto ranije, Bogdanović se na Tviteru još jednom oprostio od Partizana. "Kada umrem reći će, Grobar bio je on i Partizan jedino je voleo!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track