Dženkins: Sjajan provod u Las Vegasu sa Nelsonom
Foto: Nebijša Mandić

Došao sa odmora

Dženkins: Sjajan provod u Las Vegasu sa Nelsonom

Košarka -
Las Vegas je mesto na kome možete da potrošite mnogo novca, zato sam odlučio da sa Demarkusom provedem samo četiri dana, rekao je košarkaš Crvene zvezde

Košarkaš Crvene zvezde Čarls Dženkins rekao je da jedva čeka da se pridruži ekipi na pripremama na Zlatiboru. Amerikanac je doputovao u Beograd u odličnom raspoloženju, sa prepoznatljivim osmehom na licu.

"Dobro pamtim planinu Zlatibor. Jedinstven trenažni kamp. Drugačije je od svega sa čim sam imao prilike da se susrtenem u karijeri. Sve je isplanirano do najsitnijeg detalja", rekao je Dženkins.

Plejmejker Zvezde doputovao je u Beograd, a već u subotu će se uputiti na Zlatibor, gde će priključiti ekipi na pripremema.

"Odlično se osećam. Dobro sam se odmorio. Uživao sam u vremenu koje sam provodio sa porodicom i bliskim prijateljima. Dosta vremena bio sam na Long Ajlendu, gde imam kuću. To je veoma blizu univerziteta na kom sam studirao i sve to mi je veoma prijalo.

Dženkins je rekao da je deo odmora u Americi proveo sa doskorašnjim saigračem Demarkusom Nelsonom u Las Vegasu.

"Kao što znate, Las Vegas je mesto na kome možete da potrošite mnogo novca, zato sam odlučio da sa Demarkusom provedem samo četiri dana. Sjajno smo se proveli, a pričali smo naravno i o Crvenoj zvezdi i svemu onom što nas očekuje naredne sezone.

Posle Demarkusa Nelsona, Dženkins će na poziciji plejmejkera sarađivati sa još jednim Amerikancem - Markusom Vilijamsom.

"Ne poznajem ga lično, ali sam prošle sezone dok je igrao za Lokomitivu Kuban mogao na delu da se uverim koliko je kvalitetan igrač. Ono čega se takođe sećam je podatak da je bio jedan od najboljih igrača u srednjoj školi i na Univerzitetu Jukon gde je imao sjajnu karijeru", zaključio je Dženkins.

http://www.youtube.com/watch?v=UOoQVeYbNqg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track