Pešić: Pametno do bodova protiv Vojvodine

Superliga

Pešić: Pametno do bodova protiv Vojvodine

Košarka -
Novosađani su zaista svojim igrama tokom čitave sezone pokazali da imaju kvalitet, ali mi znamo naš cilj - što bolja pozicija za plej-of, rekao je strateg crno-belih

BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić rekao je da očekuje težak i neizvestan meč protiv Vojvodine u Superligi, ali da veruje u osvanje novih bodova.

"Očekuje nas veoma motivisan protivnik, mada su protiv nas u Pioniru sve ekipe dodatno motivisane. S obzirom na sve to moramo da se dobro pripremimo i odgovorimo istom merom, jer mi znamo naš cilj, a to je što bolja pozicija za plej-of. Očekujem da će moji igrači imati maksimum koncetracije i da će prikazati veliku borbenost", rekao je Pešić za sajt kluba.

Crveno-beli su u prvom kolu savladali Hemofarm, dok je Vojvodina u neizvesnoj završnici izgubila od Radničkog iz Kragujevca.

"Novosađani su zaista svojim igrama tokom čitave sezone pokazali da imaju kvalitet i za regionalno takmičenje. Izuzetno su dobar napadački tim, prosečno beleže 86 poena po utakmici, a isto toliko su i ubacili kragujevačkom Radničkom na startu Super lige. To je još jedan pokazatelj da su ekipa koja igra veoma atraktivno, da odlično trče i da su veoma opasni u tranziciji", dodao je Pešić.

Utakmica drugog kola Superlige Crvena zvezda - Vojvodina igra se u sredu od 20 sati u hali Pionir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track