NEKA ARENA EKSPLODIRA: Crvena zvezda dočekuje Galatasaraj
Foto: Saša Pavlic

Crveno-beli počinju žestoku borbu za TOP 16 evrolige

NEKA ARENA EKSPLODIRA: Crvena zvezda dočekuje Galatasaraj

Košarka -
Turski klub je prošle godine bio među osam najboljih u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde Telekom danas (20.45 Sport klub) na startu Evrolige dočekuju Galatasaraj, jednu od najboljih ekipa u grupi D.Crveno-beli su svesni da je turski predstavnik favorit u večerašnjem duelu, ali da će sve da urade kako bi u novu evroligašku sezonu krenuli pobedom. U tome im svakako može da pomogne i dobra atmosfera u dvorani i pune tribine vernih navijača.- Galatasaraj je prošle godine bio među osam najboljih u Evroligi. Zadržali su većinu igrača iz prethodne sezone, ali i doveli nekoliko kvalitetnih pojačanja. Jasno je kakav je to tim jer je jedan njihov igrač plaćen kao ceo tim Zvezde. Ipak, novac ne igra na terenu. Imamo pravo da se nadamo povoljnom rezultatu, odigramo iznad mogućnosti, napravimo podvig i pobedimo Galatasaraj. Naša prednost su mladost, želja i energija, ali nam je potrebna i podrška navijača tokom svih 40 minuta - kazao je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

On je dodao da je rano da se priča o eventualnom plasmanu u narednu fazu Evrolige.- Nemamo osnova da razmišljamo u tom pravcu i da li će taj pritisak dodatno opteretiti igrače. Nama je najbitnije da napredujemo iz treninga u trening. Naravno, važno je da formu dižemo kroz mečeve, posebno u Evroligi - zaključio je Radonjić.

Svi na tribineBOBI: NE NAVIJAJTE IZ FOTELJECentar Crvene zvezde Telekom Boban Marjanović u video-najavi ovog meča poručio je da mu je stalo da crveno-beli zabeleže pobedu na startu i pozvao je navijače da dođu u Arenu.- Navijači, dođite, potrebni ste nam. Zašto da gledaš utakmicu iz fotelje kada je mnogo bolji pogled iz Arene - kazao je Bobi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track