VUJOŠEVIĆ O POVRATKU PAVLOVIĆA: Blizu je, ali nije još u Partizanu
Foto: Saša Pavlić

Pomalo ljut

VUJOŠEVIĆ O POVRATKU PAVLOVIĆA: Blizu je, ali nije još u Partizanu

Košarka -
Mi pričamo, voleli bi da dođe. Postoje veliki izgledi da se sve završi kako svi želimo, ali nema potrebe da se prave parade, ističe trener Partizana

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da povratak Aleksandra Pavlovića u Partizan deluje sve izvesnije, ali još nije sasvim dogovoren, iako su neki mediji to objavili kao "gotovu stvar".

"Ja ne znam ko pušta te priče. Da li su menadžerske igre u pitanju da se plasiraju informacije po nekim sajtovima? Mi smo u kontaktu sa Sašom. Ne pritiskamo ga, dato mu je vreme da vidi kakva je situacija sa Kinom. Ima izgleda da se stvar završi na obostrano zadovoljstvo", rekao je Vujošević, a potom i dodao:

"Mi pričamo, voleli bi da dođe. Postoje veliki izgledi da se sve završi kako svi želimo, ali nema potrebe da se prave parade. Znam da te informacije ne potiču od Saše, on je sjajan momak".

Vujošević je bio upitan o eventualnom američkom pojačanju na poziciji plejmejkera.

"Izbor je sužen. Dosta tih igrača koji su u SAD, a nemaju posao, žele da ostane u NBDL pa se nadaju da će biti povučeni u NBA. Čak i NBA timovi radije žele da imaju četvrtu zamenu koja igra u NBDL, nego da ide u Evropu. Svaki dan se otvori neka priča ali nismo još blizu takvog rešenja", rekao je Vujošević i izrazio nadu da će sve biti gotovo do kraja kalendarske godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track