Pretučen košarkaš Crvene zvezde

Pretučen košarkaš Crvene zvezde

Košarka -
Omara Tomasa čim je ušao u noćni klubu "Plastik" dobio lakat u leđa, da bi potom nekoliko mladića nasrnulo na njega flašama

BEOGRAD - Omar Tomas, košarkaš Crvene zvezde, pretučen je u beogradskom noćnom klubu "Plastik".Incitent se desio u noći između srede i četvrtka, a uprava je molila policiju da se do danas ništa ne saopštava.

"Tomas je od momenta dolaska konstantno provociran, a potom su ga brutalno pretukla nekoliko napadača. Njega je nepoznati napadač udario laktom prilikom ulaska u klub, potom je od istog mladića još jednom udaren sa leđa, a tada je došlo i do kraćeg verbalnog sukoba. Posle nekoliko minuta grupa od šest-sedam mladića napala je Tomasa koji je pretučen, a prilikom napada korišćena je flaša i bokseri", dodaje se u saopštenju Crvene zvezde.

Tomas je posle napada odvezen na Vojnomedicinsku akademiju gde mu je ukazana lekarska pomoć i konstatovane su mu lakše telesne povrede.

"Crvena zvezda najoštrije osuđuje fizički napad na Omara Tomasa i poziva nadležne organe da sprovedu sve neophodne mere kako bi počinioci ovog gnusnog napada bili otkriveni i procesuirani", navodi se u saopštenju.Tomas je u Crvenu zvezdu došao u zimskog prelaznom roku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track