(VIDEO) KAD LUDI SRBIN RATUJE SA NOVINARIMA: Greg Popović i intervju u 2 do 4 reči
Foto: Kurir štampano

Ne popušta

(VIDEO) KAD LUDI SRBIN RATUJE SA NOVINARIMA: Greg Popović i intervju u 2 do 4 reči

Košarka -
Trener San Antonija nezadovoljan je pravilom NBA lige, po kojem i u pauzama između četvrtina umesto sa igračima mora da priča sa reporterima TV stanica

Trener košarkaša San Antonija Greg Popović, otkrio je zašto ne podnosi da govori za američke medije u pauzi tokom utakmica. On je podsetimo poznat po tome što daje intervjue od ukupno dve do četiri reči.

"Šta vam se svidelo u 3. deonici?", pita ga reporter pred početak poslednje.

"Borismo se", rekao je Popović.

"A šta biste voleli da vaš tim uradi u završnih 12 minuta?", ostaje uporan reporter.

"Isto to", raspričao se Greg Popović.

"Kakvo je vaše mišljenje posle odigrane treće četvrtine?"

"Mi gubimo"

U pauzi između utakmica, Greg Popović je nazvao idiotizmom insistiranje uprave NBA lige da treneri budu dostupni za novinare između četvrtina.

"Rekao sam to i na nedavnom godišnejm sastanku NBA trenera: u tim trenucima treba da, kao strateg ekipe, postavljam odbranu i napad za sledeću četvrtinu. Ali, ne... ja ne mogu da radim moj posao jer moram da odradim tu suludu stvar (intervju) sa ... ko god me već intervjuše. E, a pitanja su tek neverovatna. Na primer: "U prošloj četvrtini ste izgubili bitku u skokovima, šta ćete uraditi po tom pitanju?". "Pa, znate, evo baš se spremam da izvršim trejd (transfere igrača) tokom tajmauta". Ili "Lepo ću da ih zamolim da, ako mogu, odrade bolji posao kada skaču". Ali, ne vredi... Ja skrećem pažnju čelnicima, oni onda odgovore bla-bla-bla, i onda ja radim ono što radim", objasnio je čovek koji je zbog svog porekla jednom prilikom sebe nazvao ludim Srbinom.

http://www.youtube.com/watch?v=usiXrR6OuIo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track