(VIDEO) ŠALA ILI OSVETA: Pogledajte kako je Vujošević davio Grbovića

Zanimljivosti

(VIDEO) ŠALA ILI OSVETA: Pogledajte kako je Vujošević davio Grbovića

Košarka -
Navijači su taj događaj propratili skandiranjem "Udavi ga, udavi ga" i "Uzmi Dule naše vratove", što je izmamilio smeh kod svih u dvorani

Više od 8.000 navijača Partizana ispratilo je u "Pioniru" revijalni meč "Grobari za nas", koji je organizovan kao vid finansijske pomoći košarkaškom klubu.

Sve je prštalo od emocija i egzibicija, a jedan od zanimljivijih detalja viđen je kada je trener Duško Vujošević prilikom izmene uhvatio za vrat nekadašnjeg igrača Gorana Grbovića i uz smeh krenuo da ga davi.

Grbović kao i svi u dvorani je shvatio da je to aluzija na situaciju sa Bogdanom Bogdanovićem prošle sezone, a meki od navijača su se pitali da li se to Dule sveti Grboviću zbog njegovih grešaka u prošlosti.

Navijači su taj događaj propratili skandiranjem "Udavi ga, udavi ga" i "Uzmi Dule naše vratove", što je izmamilio smeh kod svih u dvorani.

Grbović je tokom igračke karijere osam godina proveo u Partizanu i sa 3.889 poena osmi je strelac u istoriji kluba. On je sa trenerom Vujoševićem sarađivao u Partizanu, ali i španskoj Granadi.

http://www.youtube.com/watch?v=tHQsIhYYx08

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track