(VIDEO) PRVI PUT U KARIJERI: Bogdan Bogdanović MVP kola u Evroligi
Foto: Euroleague

(VIDEO) PRVI PUT U KARIJERI: Bogdan Bogdanović MVP kola u Evroligi

Košarka -
Srpski reprezentativac i bivši košarkaš Partizana postigao je u petak 25 poena (5/6 za dva, 3/6 za tri), ostvario 2 skoka i upisao 4 asistencije u trijumfu Fenerbahče Ulkera nad Emporio Armanijem (98:77)

Jedanaesto kolo TOP 16 faze Evrolige proteklo je u znaku srpskih internacionalaca koji su, svi do jednog, pružili izuzetne partije. Pisali smo o tome kakav su učinak ostvarili Srbi a tom prilikom smo konstatovali da će Bogdan Bogdanović biti proglašen za najkorisnijeg igrača kola.

Srpski reprezentativac i bivši košarkaš Partizana postigao je u petak 25 poena (5/6 za dva, 3/6 za tri), ostvario 2 skoka i upisao 4 asistencije u trijumfu Fenerbahče Ulkera nad Emporio Armanijem (98:77).

U osmoj uzastopnoj pobedi Fenerbahčea Bogdanović je za 32 minuta igre sa pomenutim učinkom sakupio 32 indeksirana poena, tri manje u odnosu na centra Crvene zvezde Bobana Marjanovića (35) čiji je klub izgubio u 11. kolu TOP 16 faze.

Na taj način Bogdan Bogdanović je prvi put u karijeri poneo titulu najkorisnijeg igrača kola u Evroligi a nadamo se da će srpski internacionalac u budućnosti uz još sjajnih partija nastaviti da sakuplja laskava priznanja.

http://www.youtube.com/watch?v=CvEDWQDDQmU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track