RADONJIĆ: Nisam odmarao Marjanovića
Foto: Koki

Reakcije posle pobede

RADONJIĆ: Nisam odmarao Marjanovića

Košarka -
Jako poštujemo ekipu Partizana i niko ne sme da pomisli da je sve gotovo. Velika borba tek predstoji i svi smo toga svesni. Zadovoljstvo je tu, ali to mora da se zaboravi

BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da je zadovoljan pobedom i vođstvom protiv Partizana, ali da njegov tim mora da ostane skoncentrisan u nastavku polufinalne serije plej-ofa ABA lige.

"Težak meč, startovali smo dobro, ali Partizan ima veliko iskustvo i nalazi se u dobroj formi, zbog čega se vratio u igru. U drugom poluvremenu imali smo problema u napadu, ali smo kada je bilo najbitnije pogađali i rešili meč u našu korist", rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali Pionir.

On je istakao da se nada da će crveno-beli u drugom meču ponoviti večerašnju partiju.

"Jako poštujemo ekipu Partizana i niko ne sme da pomisli da je sve gotovo. Velika borba tek predstoji i svi smo toga svesni. Zadovoljstvo je tu, ali to mora da se zaboravi".

Radonjić je istakao da je iz taktičkih razloga Boban Marjanović imao manju minutažu.

"Vodili smo računa o kvalitetu Mačvana na poziciji pet, a ništa drugo nije u pitanju. Imao je na kraju dobru minutažu, a kada je bilo najvažnije Marjanović je bio pravi", zaključio je Radonjić.

Košarkaš Jaka Blažič dodao je da srećan zbog prednosti i vođstva u seriji.

"Prva utakmica, probili smo led. Odigrali smo dobru odbranu, ali ma još da se igra i idemo dalje", rekao je Blažič.

Slovenački bek prokomentarisao je povredu oka Nikole Milutinova posle duela sa njim.

"Sve je bilo u žaru borbe, izgubio sam loptu i hteo da ispravim grešku. Žao mi je što nije mogao da nastavi meč i nadam se da će Partizan biti kompletan", poručio je Blažič.

Polufinalna serija igra se na tri pobede, a naredni meč na programu je već sutra od 21 sat u hali Pionir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track