MAJSTORE, MOŽE DRES: Evo koji fudbaler Partizana obožava Sašu Pavlovića
Foto: Dado Djilas

Zanimljivosti

MAJSTORE, MOŽE DRES: Evo koji fudbaler Partizana obožava Sašu Pavlovića

Košarka -
Pratim utakmice košarkaša i moram da priznam da mi u sredu nije bilo dobro kada su rivali pobedili, ali smo se dan kasnije vratili u velikom stilu, kaže iskusni član tima iz Humske

Većina fudbalera Partizana pratilo je meč polufinala ABA lige između Crvene zvezde i Partizana, među njima je bio i Stefan Babović. Zanimljiv komentar imao je povodom pobede Partizana u drugoj utakmici ove serije, kojom su crno-beli stekli prednost domaćeg terena.

"Pratim utakmice košarkaša i moram da priznam da mi u sredu nije bilo dobro kada su rivali pobedili, ali smo se dan kasnije vratili u velikom stilu. Mogu samo da zamislim šta će Dule Vujošević da kaže kada ih eliminišemo" rekao je Babović, a zatim dodao:

"Veliki sam navijač košarkaškog kluba i kada god mogu odem da pogledam utakmicu. Verujem da će se u nedelju igrati četvrta utakmica, koju ću, ako mi vreme dozvoli, sigurno da gledam u Pioniru,’" najavio je Partizanov vezista.

Upitan ima li omiljenog košarkaša, Babović je pokušao da odgovori diplomatski, ali je ipak izdvojio jednog igrača, ljubimca Partizanove publike.

"Što se igrača tiče, svi su mi dragi, ali omiljeni mi je Aleksandar Pavlović. Voleo bih da mi pokloni dres", istakao je Stefan Babović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track