TEODOSIĆEV ULTIMATUM: Ako dođe stranac neću igrati za Srbiju
Foto: Reuters

Jasan stav

TEODOSIĆEV ULTIMATUM: Ako dođe stranac neću igrati za Srbiju

Košarka -
Ne bi me to zanimalo čak ni kao navijača, u tome ni na koji način ne bih želeo da učestvujem, rekao je najbolji evropski plejmeker

Srpski plejmejker Miloš Teodosić jedan je od najboljih košarkaša koje je naša zemlja ikada imala i u ovom trenutku definitivno je najbolji na svojoj poziciji u čitavoj Evropi.

On je otkrio da se ne slaže sa igranjem stranaca u reprezentaciji i priznao da u tom slučaju ne bi više igrao za Srbiju.

"Ako bi Srbija odlučila da uzme stranca u reprezentaciju, ja bih tog trenutka prestao da igram za nacionalni tim. Ne bi me to zanimalo čak ni kao navijača, u tome ni na koji način ne bih želeo da učestvujem. Meni to nije normalno. Zna se šta je klub, a šta je reprezentacija. Ja bih uvek igrao sa onim što imam, bez obzira da li je to dovoljno za zlato, peto ili deseto mesto. Čak i da imamo priliku da dovedemo stranca sa kojim bismo sigurno bili prvaci, ja to svejedno ne bih prihvatio. To nema smisla. Radi, stvori prave igrače, reprezentaciju pa sa njom osvoji medalju. A ne da se švercuješ sa nekakvim strancima koji nemaju veze s tom zemljom – rekao je između ostalog Teodosić u intervjuu čiji je najzanimljiviji deo na Fejsbuku preneo novinar Bernard Jurišić, koji je razgovarao sa Milošem.

Danas je u Sportske novosti izašao moj razgovor s Milošem Teodosićem. Pričali smo o Final Fouru, CSKA-u, Olympiakosu,...

Posted by Bernard Jurišić on четвртак 14. мај 2015.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track