(VIDEO) SRAMOTA U PIONIRU: Tumbas se skinuo go pred decom
Foto: Saša Pavlić

Još jedna tužna slika s večitog derbija

(VIDEO) SRAMOTA U PIONIRU: Tumbas se skinuo go pred decom

Košarka -
Poznati navijač Partizana pokazao genitalije na parketu dok su najmlađi fanovi crno-belih šutirali na koš

Košarkaši Crvene zvezde napravili su brejk u finalnoj seriji Superlige s Partizanom i poveli sa 2:0. Ipak, derbi su ovoga puta obeležili incidenti.Poznati navijač Partizana ponovo je izazvao incident i u poluvremenu derbija pokazao genitalije na parketu, i to dok je na terenu bilo dece! Nakon insistiranja s tribina da se skine, Miša je to, nažalost, i učinio. Propust organizatora utakmice i redara, koji su zakasnili s reakcijom i tek posle incidenta udaljili Tumbasa. Ovo mu nije prvi put da se skida, to često radi na tribinama, a jednom je čak to izveo i na utakmici Evrolige pre dve godine.

http://www.youtube.com/watch?v=_LpVP70KipI
Pehar je blizu... Kalinić u akciji
Pehar je blizu... Kalinić u akciji

Pleju Zvezde Stefanu Joviću razbijena je glava nakon što je pogođen tvrdim predmetom s tribina navijača domaćeg tima. Tokom druge četvrtine s tribine je doleteo tvrdi predmet, koji je pogodio Jovića u glavu. Meč je prekinut, a reprezentativac Srbije je s velikom kesom leda na glavi otišao u svlačionicu. Ubrzo je došlo do koškanja iz koša, kad su se zakačili navijači dve strane, ali, srećom, redari i pripadnici Žandarmerije uspeli su da smire situaciju.

Povređen... Jović odlazi u svlačionicu
Povređen... Jović odlazi u svlačionicu

Podsetimo, tim-menadžeru Crvene zvezde ranije je u okviru utakmice ABA lige flašicom razbijena glava, a na prvom derbiju ove serije pljuvan je i vređan trener Partizana Duško Vujošević.

Još jedna Crvena zvezda vodi sa 2:0 KALINIĆ DONEO BREJKCrvena zvezda je iščupala trijumf iz pakla Pionira, a za to je najzaslužniji Nikola Kalinić, koji je iskoristio nepažnju domaćih košarkaša i postigao odlučujući koš - 72:69. Naime, krilni igrač crveno-belih ispratio je promašaj Mitrovića s linije slobodnih bacanja i lagano poentirao pored smušenih košarkaša Partizana. U poslednjem napadu Marinković je šutirao za produžetak, ali je promašio ceo obruč. Bio je to veoma borben derbi, u kom je Crvena zvezda imala i dvocifrenu prednost, ali je Partizan uspevao da se vrati. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Dženkins sa 18 poena, 15 je dao Vilijams, a 13 Kalinić. U Partizanu najefikasniji je bio Mačvan sa 14 poena, a Aleksandar Pavlović dodao je 11. Naredni meč na programu je 18. juna, a domaćin je Crvena zvezda.

Trenira strogoću na Gagiju MilosavljevićuVUJOŠEVIĆ ISTERAO KAPITENA!Duško Vujošević je u trećoj četvrtini poslao u svlačionicu kapitena crno-belih Dragana Milosavljevića. On nije bio zadovoljan što je, u trenucima kad je Zvezda pravila osetniju prednost, Vujošević zakasnio s tajm-autom, a Milosavljević mu je to i pokazao. Trener crno-belih mu je u svom maniru pokazao put u svlačionicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track