Pešićev beg u Pirot

Radnički bolji od Zvezde sa 80:68

Pešićev beg u Pirot

Košarka -
Trener košarkaša Crvene zvezde nezadovoljan suđenjem u Kragujevcu

Neće u Beograd.Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić čestitao je ekipi Radničkog iz Kragujevca pobedu (80:68) u 7. kolu Agroživ Superlige, ali je, na sebi svojstven način, prokomentarisao i suđenje. Posebno se osvrnuo na ulogu sudije Mažića, s kojim je nakon utakmice ušao u verbalni sukob.

- Pobeda Radničkog je zaslužena, a trećerazredni sudija Mažić mi je pretio da će me prijaviti. Zato neću da idem u Beograd, da me policija sačeka na Bubanj potoku, nego ću sada u Pirot - ironično je konstatovao Pešić i dodao:

- Odlučilo je veliko iskustvo Markovića, Skota, Sajmona i Pavkovića, koji je odlično odigrao u napadu, s tim što nije poentirao on nego Marković. Nedostajala nam je koncentracija u poslednjim trenucima.

(S. R.)

Partizan siguran

Rezultati 7. kola: Radnički (KG) - Crvena zvezda 80:68, Radnički FMP - Vojvodina 94:73, Partizan - BKK Radnički 86:63, Mega Vizura - Hemofarm (18.00).

Tabela: Partizan MTS 6-2, Radnički (KG) 5-2, Radnički FMP 4-3, Vojvodina Srbijagas 4-3, Crvena zvezda 4-3, BKK Radnički 3-4, Hemofarm 1-6, Mega Vizura 1-5.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track