SPEKTAKL U ARENI: Ovacije damama, aplauzi majstorima
Foto: Saša Pavlić

Bograđani pozdravili vrhunske asove i zlatne Srpkinje

SPEKTAKL U ARENI: Ovacije damama, aplauzi majstorima

Košarka -
Za pamćenje više od 12.000 gledalaca videlo je Spanulisa, Teletovića, Danstona, Hajnca, Antića i ostale na egzibiciji Beobasket stars

Spektakl u Areni. Asovi srpske i evropske košarke oduševili su više od 12.000 ljudi na egzibicionom meču odigranom u čast 20 godina od osnivanja menadžerske agencije „Beobasket“.

Majstori... Peković i Spanulis
Majstori... Peković i Spanulis

Malo košarke, mnogo dobre zabave i najviše sjajne atmosfere. Zasluge za atmosferu idu na račun košarkašica Srbije. Na sredini jednog od tri meča u Areni došlo je do prekida! Spiker je ušao na teren i saopštio da igra staje.

Stručnjaci... Saša i Duda
Stručnjaci... Saša i Duda

Na video-bimu pojavila se završnica meča Srbija-Francuska. Arena je bila na nogama, klicalo se zlatnim srpskim devojkama! Pošto su potpuno van forme, inače vrhunski košarkaši, igrali su pod ručnom. Jedan momak, ipak, prikazao više od ostalih. Reč je o Nemanji Nedoviću, za koga se navijači Zvezde nadaju da će sledeće sezone odigrati još mnogo mečeva u Beogradu. Spanulisu ništa nije polazilo za rukom. Baš kao ni preostalim igračima iz tima stranih zvezda. Razumljivo, imali su burno veče na jednom od beogradskih splavova.

Elegantno popunjeni... Džikić i Ivanović
Elegantno popunjeni... Džikić i Ivanović

A košarka i noćni život ne idu ruku pod ruku. Najveće ovacije dobio je Dejan Radonjić od crveno-belog dela Arene, dok su partizanovci burnim aplauzom pozdravili Nikolu Pekovića. Da beogradska publika košarkaše ne gleda po naciji, najbolje se videlo kada su velikim aplauzom dočekali regionalne zvezde Darija Šarića i Mirzu Teletovića.

A gde je seka... Mirsad Jahović
A gde je seka... Mirsad Jahović

Poseban šmek događaju dao je trio poznatih voditelja koji se našao u ulogama tim menadžera. Ognjen Amidžić, Ivan Ivanović i Milan Kalinić vodili su računa da sve u njihovim timovima bude pod kontrolom, da se prigovori sudijama i održi atmosfera.

Mnogo jaki Ražnatovići...  Ceca sa Miškom i Anastasijom
Mnogo jaki Ražnatovići... Ceca sa Miškom i Anastasijom

Ražnatovići na okupuCECA, ANASTASIJA, MUŽ I BRAT!Ova egzibicija nije mogla da prođe bez porodice Ražnatović, a Cecina ćerka Anastasija postavila je na Instagramu fotografiju uz zanimljiv komentar:- Mama, mužić i brat.Pod ovim „mužić“ mislila je na Kostadina Terzića, sina direktora Crvene zvezde Zvezdana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track