(VIDEO) ZLATO IZ ATINE: Pogledajte generalnu probu pred proslavu najspektakularnije pobede košarkaša
Foto: KSS

20 GODINA OD VELIKOG USPEHA

(VIDEO) ZLATO IZ ATINE: Pogledajte generalnu probu pred proslavu najspektakularnije pobede košarkaša

Košarka -
Događaj počinje od 20 časova svečanom akademijom, nakon koje će na scenu stupiti bubnjari Dragoljuba Đuričića

U četvrtak uveče od 20 časova na balkonu Skupštine grada Beograda biće obeleženo 20 godina od zlata u Atini.

Pre tačno dve decenije odigrana je finalna utakmica na Evropskom prvenstvu kada je košarkaška reprezentacija Jugoslavije pobedila Litvaniju.

Bila je to najemotivnija i najspektakularnija pobeda naših košarkaška koja je potom proslavljena nezaboravnim dočekom na kome je bilo prisutno više od 100.000 navijača ispred poznatog balkona.

Baš kao i tada i u četvrtak će se na balkonu okupiti šampioni predvođeni selektorom Dušanom Ivkovićem: Dejan Bodiroga, Predrag Danilović, Saša Obradović, Zoran Sretenović, Žarko Paspalj, Miroslav Berić, Aleksandar Đorđević, Željko Rebrača, Vlade Divac, Zoran Savić, Dejan Tomašević i Dejan Koturović.

Događaj počinje od 20 časova svečanom akademijom, nakon koje će na scenu stupiti bubnjari Dragoljuba Đuričića. Potom sledi nastup Viva Vox-a i Vojina Ristivojevića, nakon čega će svi prisutni moći da uživaju u spektakularnoj 4D multimedijalnoj animaciji na samoj zgradi Gradske skupštine, a sve u režiji Dušana Jovovića. Voditelj događaja je Dejan Cukić. Specijalni gost događaja biće naša košarkašica Nataša Kovačević. Na samom kraju na terasu skupštine Grada, kao nekada, izaći će zlatni košarkaši.

A, kako je izgledala generalna proba bubnjara Dragoljuba Đuričića i Viva Vox-a možete pogledati u ekskluzivnim snimcima.

http://www.youtube.com/watch?v=iwGw6TORJYU
http://www.youtube.com/watch?v=ZoSYQaCXnMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track